FCC-Segell-banner4
La Garrotxa \

Notícies

La Garrotxa "Sèrie groga": postals per la llibertat

bonart olot - 29/08/18
q2w-MKl4Eude, generic
En l'afany d'afirmar-se el seu posicionament davant l'actual situació dels presos i exiliats polítics catalans, i també d'esperonar la implicació ciutadana, la Territorial olotina de l'Assemblea Nacional Catalana ha endegat la iniciativa Postals de La Garrotxa "Sèrie groga".

Aquesta es basa en una arma tan pacífica i alhora potent com és la creativitat al servei de la llibertat i la democràcia, i consisteix en l'edició periòdica de dos nous exemplars de postals amb imatges garrotxines d'impacte visual i contingut al·legòric al groc solidari. L'obra funciona com a element de col·lecció, i també com a vehicle de comunicació que en usar-lo difon accions reivindicatives de la comarca.

Les dues primeres que enceten la sèrie són "Ball de nans, cavalls i cavallets", i "Ensenya groga". En l'una, Duaita Prats reinterpreta el quadre de Ramon Cases "La càrrega", convertint-lo en una sàtira olotina per foragitar mals esperits amb participació de la faràndula i la ciutadania. En l'altre, l'ANC presenta el nou escut "Ensenya groga" a partir d'un mapa de la Garrotxa treballat en colors molt olotins, on hi destaca a modus de símbol l'icònic llaç groc.

Tothom que vulgui sumar-se a aquest gest podrà trobar-les a la llibreria Drac, i cada dilluns a l'habitual concentració del Firalet d'Olot.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021