banner-elscatala-817x88px
Es Baluard i J.G. Ballard es comfonen

Exposicions

Es Baluard i J.G. Ballard es comfonen

bonart palma - 05/09/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Es Baluard, Museu d'art Modern i Contemporani de Palma, plaça Porta de Santa Catalina 10, presenta Ballard Baluard del 26 d'octubre de 2018 al 17 de març de 2019, mostra ideada per l'equip d'investigació format per Begoña Méndez, Josep María Nadal Suau, Irene Llàcer, Soad Houman i Nekane Aramburu.

En una civilització dominada per la interacció a través de les pantalles, l’alteració dels hàbitats urbans, els paisatges incerts, l’accident i la violència, les mutacions climàtiques i la distòpia, la influència i les situacions predites per l’escriptor J.G. Ballard són cada vegada més tangibles.

Per qüestions de la grafia, quan es busca a Google o a les xarxes socials el nom del museu Es Baluard, apareix «Ballard» com a opció, cognom de l’escriptor James Graham Ballard (Xangai, 15 de novembre de 1930 – Londres, 19 d’abril de 2009 ), que va residir la major part de la seva vida en una caseta a Shepperton, un suburbi londinenc adossat a l’aeroport, una illa per si mateix, a prop i lluny. Aquestes coincidències i algunes altres méspermeten generar un context de reflexió en l’espai Gabinet, per investigar, a partir de la col·lecció del museu i de certes obres poc conegudes, accions i textos, algunes de les qüestions bàsiques que l'escriptor plantejà.

A la imatge, cartell de Ballard Baluard.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1