banner-elscatala-817x88px
Lasse Skarbøvik, homenatge a la diversitat de rostres a La Fiambrera Art Gallery

Exposicions

Lasse Skarbøvik, homenatge a la diversitat de rostres a La Fiambrera Art Gallery

bonart madrid - 11/09/18
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
La Fiambrera Art Gallery, carrer del Pez 7 de Madrid, presenta del 14 de setembre al 14 d'octubre Face Poses, la primera exposició a Espanya de l'artista noruec Lasse Skarbøvik. Encara que Skarbøvik ha participat anteriorment en exposicions col·lectives de la mateixa galeria, aquesta és la seva primera exposició individual a Espanya.

És el mateix artista el que ha triat el títol i el tema de l'exposició, Face Poses, per fer, segons les seves paraules, "un homenatge a les diversitat en els trets de les cares de la gent. Tots som semblants, però al mateix temps únics. És complex però alhora molt senzill. M'agrada personalitzar i simplificar els retrats reduint-los a formes bàsiques, usant traços primaris i molt pocs colors. En l'art tots ens assemblem ".

L'estil de l'obra de Lasse Skarbøvik s'emmarca en els límits de l'abstracció formal, on la figura humana, o parts d'ella, està present però sota una aparença lúdica, gairebé ridícula, que fa veure com l'artista es riu de si mateix , i de la condició humana en general. L'exposició es podrà veure a La Fiambrera Art Gallery ha estat inclosa en la programació del festival Dies Nòrdics.

A la imatge, "Nude" Lasse Skarbøvik.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1