FCC-Segell-banner4
Disseny Hub s\'omple de joies

Exposicions

Disseny Hub s'omple de joies

bonart barcelona - 11/09/18
Banner300x300Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
L'Associació d'Artistes i Artesans del FAD presenta a partir del 13 de setembre dues exposicions de joieria contemporània al Disseny Hub Barcelona, plaça de les Glòries Catalanes 37-38: Enjoia't 18, la mostra d'obres seleccionades dels Premis Enjoia't d'enguany, els guardons de joieria contemporània que organitza l'A-FAD des de 1994, i Quan la joia es fa metàfora. Ramon Puig Cuyàs 1985-2018, organitzada conjuntament per A-FAD i la fira Joya Barcelona Art Jewellery & Objects, que tindrà lloc del 4 al 6 d'octubre de 2018.

Enjoia't 18, recull les peces dels 20 seleccionats d’enguany, provinents d’11 països diferents, tant d’Àsia com d’Europa. L’exposició es transforma, així, en una clara oportunitat de veure els diferents llenguatges artístics dels joiers i joieres contemporanis, però també les mirades culturals que influeixen en el resultat final.

D’altra banda, l’A-FAD dona suport a la creació joiera local amb la col·laboració de les escoles. Enguany els alumnes de joieria de l’Escola Llotja són els encarregats de dissenyar les corones d'entre les quals s'escollirà una per coronar al guanyador o guanyadora del Premi d’Opinió.

A l’exposició es podrà prendre el pols a la creació joiera actual, tant a nivell professional com dels estudiants i es podrà veure fins al 5 d'octubre al vestíbul del Disseny Hub Barcelona.

Quan la joia es fa metàfora. Ramon Puig Cuyàs 1985-2018 sorgeix de la voluntat de reconèixer les grans figures de la joieria contemporània.Fins el 10 d’octubre es podrà veure una exhibició retrospectiva, coorganitzada per l’A-FAD i fira Joya Barcelona, que mostra una àmplia selecció de peces del joier català.

Les peces exposades evidencien el llarg recorregut professional del joier, comprès entre el 1985 i el 2018, on es veurà l’evolució dels plantejaments conceptuals i formals. Serà una oportunitat única per veure reflectits aquests més de 30 anys de trajectòria a través de 200 peces originals.

A la imatge, obra de Ramon Puig Cuyàs.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura