FCC-Segell-banner4
Malvehy presenta \

Exposicions

Malvehy presenta "Pobles i ciutats" a la Sala Rusiñol

bonart sant cugat del vallès - 01/10/18
BanerVictor04La-Galeria-201602-recurs
Del 4 al 28 d'octubre de 2018 a la Sala Rusiñol de Sant Cugat del Vallès presenta Pobles i ciutats.

Gran observador de la realitat, Eduard Malvehy (Barcelona, 1945), destaca en els paisatges urbans europeus i en la composició dels bodegons, que tracta amb precisió de traç i equilibri lumínic.

Format pictòricament a Barcelona i París, exposa des de 1972. Ho fa amb regularitat a molts punts d'Espanya, resta d'Europa i Estats Units. Aprofundeix en una obra altament colorista, perfectament estructurada en les seves arquitectures internes, que mantenint-se fidel al llenguatge personal que ha sabut crear, transmet unes profitoses lliçons de civilitat. La seva pintura és culta alhora que descriptiva, i expressa una voluntat d'unió entre indrets i persones cridats a assolir fites de progrés constant. Dins de la diversitat de poblacions d'Europa i Estats-Units que representa als seus quadres sempre hi ha engrescadores projeccions cap a un futur de participació en comú. I el mateix succeeix amb els bodegons de ceràmiques i vidres, en els que les belleses formals de les ampolles, els gots, els bols i els plats, més enllà de les característiques més distintives de cada element, actuen conjuntament i articulen un conjunt de gran estètica.

Malvehy ha trobat el camí amb què millor s'identifica i sap seguir-lo amb llibertat artística i desig de servei a la societat. Creu en el que diu i ho expressa amb les paraules justes, tant en els colors com en les formes. Al seu darrer treball "Pobles i ciutats" descobrireu una obra envoltada de silenci, poesia i quasi misteri, on la linealitat de les formes i la llum tenen tot el protagonisme.

Et poden
Interessar
...

817x68