Expo Josep Coll 2022 baner
La nova obra mosaic de Mireia Cifuentes, a Tangram Espai-Polièdric

Exposicions

La nova obra mosaic de Mireia Cifuentes, a Tangram Espai-Polièdric

bonart barcelona - 22/10/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356180x180
Tangram Espai-Polièdric, carrer Mañé i Flaquer 23 de Barcelona, exposa fins al 29 d'octubre la nova obra mosaic Sèrie 50 de Mireia Cifuentes.

Com explica l'artista, "cada vida individual afecta la humanitat en el seu conjunt, en aquesta obra cada peça, de manera que representa a nivell conceptual, formal i estètic afecta el conjunt de l'obra de la mateixa manera. Tots busquem encaixar en el mosaic de la vida amb la nostra i tots busquem l'amor que ens dignifica en aquest recorregut. Moltes vegades la vida és un acte de supervivència egoista però altres, quan ets capaç d'oblidar-te de tu mateix i deixes que una cosa que desconeixes guiï els teus gestos i els teus actes, et converteixes en una peça amb sentit dins d'un gran engranatge que et transcendeix.

Pintar, igual que viure, és una recerca, una aventura plena de misteris que es desvetllen pas a pas, el meu objectiu en realitzar aquesta obra ha estat l'ésser totalment lliure de prejudicis i idees preconcebudes i deixar que aquest misteri s'expressi lliurement a través de cada petita peça única, que alhora és part d'un tot. Deixar que la pintura parli per si mateixa, en un intent d'anar més enllà de la meva veu personal, un homenatge a l'acte de pintar, 30 anys, 30 peces de 30x30cm. Una sèrie on conflueixen figuració i abstracció, donant cabuda a tot tipus de llenguatges.

Cada peça inevitablement conté una història que es relaciona amb mi i un títol, això pot condicionar la mirada la de l'espectador, però el convido a oblidar-ho i obrir-se a infinites interpretacions que li suggereixin el seu propi títol".

A la imatge, obra de Mireia Cifuentes.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat