FCC-Segell-banner4
VIII Fira d\'Art Contemporani d\'Astúries-Art Oviedo 2018

Certàmens

VIII Fira d'Art Contemporani d'Astúries-Art Oviedo 2018

bonart oviedo - 23/10/18
Banner-300x250_1Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El dia 25 d'octubre s'inaugura la VIII edició de la fira d'Art Contemporani d'Astúries-Art Oviedo 2.018, que tindrà lloc a la Plaça Trascorrales d'Oviedo.
Per aquesta edició l'organització ha preparat molts esdeveniments com poden ser conferències, tallers per a nens, taules de debats, visites guiades, performances, accions-instal·lacions, etc... Aquestes activitats es duran a terme tant en el mateix recinte i a l'exterior de la Plaça de Trascorrales, on van tenir lloc intervencions artístiques i performances, com debats i taules rodones, que tindran com a marc el Museu de les Belles Arts d'Astúries i el Saló de del Teatre Campoamor d'Oviedo.
El diumenge 28 es realitzarà el tradicional acte d'entrega de la Medalla "En el recuerdo de Kely" de Juan Zaratiegui a la millor obra exposada a la fira.
Els horaris de visita d'aquest esdeveniment són divendres, dissabte i diumenge de 12:00 a 15:00 hores i de 16:30 a 21:30 hores.
Els organitzadors de la fira es mostren molt satisfets de la participació d'estands expositors i artistes d'enguany i tenen previst que hi passin una gran afluència de visitants durant tot el cap de setmana.
Les galeries d'art participants i el centre de formació que participen en aquesta edició són: Guillermo Caicoya, la Sala de Arte Arancha Osoro, la Sala Alfara, la Galeria Bango, Falcón Espacio Creativo, Decero Espacio Creativo, Galería Dos Ajolotes, Galeria Lucia Dueñas, Galeria Cornión, Gema Llamazares Galeria de Arte, Galeria Aurora Vigil Escalera, Galeria ATM, Espacio Líquido, Galeria Bea Villamarin, Galeria Bruno Trelles, Galeria de Arte Amaga, Octógono Galeria i la Escuela de Arte Oviedo. Centro de Formación.

Et poden
Interessar
...

817x68