FCC-Segell-banner4
Federico Eguía exposa murs de paraules a Espai Art Room

Exposicions

Federico Eguía exposa murs de paraules a Espai Art Room

bonart madrid - 23/10/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Gif_Viladot_180x180_2
Espai Art Room, carrer Santa Maria 15 de Madrid, presenta del 25 d'octubre al 26 de novembre de 2018 la nova sèrie de Federico Eguía Murs de Paraules.

Com explica el text per al full de sala, "no serà una novetat dir que el món està canviant, ja que mai va parar. Però igualment cert és que en els últims moviments ens va deixant pàl·lids i tremolosos, o pitjor encara apartats de qualsevol possible reacció que anul·lés el que ja està a sobre.

No és qüestió de estendre, només advertir que hem de bregar amb el triomf de la mentida sobre la informació, la falsa sostenibilitat, l'afany prohibitiu i per tant la devaluació de la llibertat, la continuada legislació anti-ciutadana, etc .., que no només fan un món més injust, sinó que ens sobrevé la certesa que la direcció presa va ser exactament la pitjor elecció possible, és a dir l'adoració al consum i la consegüent acumulació de poder en uns pocs.

Els artistes com Federico Eguía ens avisen, de vegades conscients i altres de manera instintiva, del que ens envolta, són testimonis notoris del que som, del que fem i de com vivim. L'última sèrie de Eguía no pot ser més conseqüent i visionària, portant com a títol; "Murs de paraules", on apel·lant als seus recurrències pictòriques desplega formes i grafismes contundents.

Federico Eguía, ha exposat des dels anys 80 amb assiduïtat. Amb nosaltres va estar a la mostra "Maneres de Fer Món" a la ciutat de Huelva, a la Fira Sthlm d'Estocolm, a la Fira d'Estampa a Madrid, a la Biennal de Marugame (Japó), a la Fira OASIS d'Osaka, o en les edicions successives d'Art-Room. La seva obra està en nombroses col·leccions i museus, així com a la Fundació la Vall dels Somnis, de la qual ell és fundador.

A la imatge, obra de Federico Eguía (detall).

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-