817x68-cat

Exposicions

La Casa Irla reuneix l'obra gràfica de 22 artistes catalans

La Casa Irla reuneix l\'obra gràfica de 22 artistes catalans
bonart sant feliu de guíxols - 29/10/18
La Casa Irla de la Fundació Josep Irla, carrer Algavira 65 de Sant Feliu de Gúixols, presenta del 10 de novembre al 6 de gener la mostra col·lectiva XII Artistes. Països Catalans. Un total de 33 obres gràfiques originals, entre litografies, serigrafies, reproducció digital i intervinguda i gravats acolorits a mà. Mides entre 50x40cm fins a 124x90cm.

En aquesta exposició col·lectiva, hem fet una selecció d’obra gràfica original de temàtica universal en diferents tècniques (litografia, gravat i fotografia digital), realitzada per 22 artistes diferents, tots ells vinculats Països Catalans i amb una sòlida projecció internacional: Francesc Artigau, E. Arranz-Bravo, Lluís Barba, Àngel Camino, Joaquim Chancho, Antoni Clavé, Anna Comellas, Josep Guinovart, Josep Grau Garriga, Antoni Llena, Robert Llimós, Antoni Miralda, Josep Niebla, Perico Pastor, J. Hernández Pijuan, Jaume Plensa, J. Riera i Aragó, Josep Royo, Antoni Tàpies, Rosa Torres, Joan Pere Viladecans, Zush, Marzo-Mart, Lluís Ivern i Josep Royo.

L’obra gràfica és un concepte genèric que abasta un conjunt de diferents tècniques desenvolupades al llarg de segles, des de les més tradicionals com la xilografia fins a les més modernes com la impressió digital. Totes elles neixen d’una mateixa idea; la transferència de la imatge creada per l’artista sobre una forma, que bé pot ser una planxa metàl·lica, de fusta, de pedra, etc, a un suport generalment paper.

A la imatge, cartell de la mostra.
MG_Bonart-180x180pxWhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...