FCC-Segell-banner4
L\'IVAM inaugura nova seu a Alcoi

Notícies

L'IVAM inaugura nova seu a Alcoi

bonart alcoi - 16/11/18
La-Galeria-201602-recursGif_Viladot_180x180_2
L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) inaugura la seva nova seu a Alcoi amb la retrospectiva dedicada a la figura d'Eusebio Sempere (Onil, Alacant, 1923-1985), organitzada juntament amb el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia de Madrid, on s'ha exhibit entre abril i setembre de 2018.
L'exposició revisa les aportacions estètiques més personals d'aquest artista a l'art espanyol iinternacional del segle XX. S'hi destaca el seu paper fonamental en el desenvolupament i evolució de l'abstracció geomètrica i les tendències òptiques i cinètiques.
Es tracta d'un recorregut per tres dècades de treball de Sempere, des de 1949 fins a 1981, amb una selecció de 145 obres que inclou aquarel·les, guaixos, relleus lluminosos, collages, pintures, mòbils, escultures i projectes interdisciplinars i es completa amb un apartat documental format per: fotografies, llibretes i quaderns, retalls de premsa, catàlegs, almanacs i diverses publicacions, que ajuda a comprendre i contextualitzar la seva trajectòria artística.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-