FCC-Segell-banner4
Javier Arcenillas guanya el XVIII Premi Eurostars Grand Marina de fotografia

Convocatòries

Javier Arcenillas guanya el XVIII Premi Eurostars Grand Marina de fotografia

bonart barcelona - 16/11/18
Eude, genericBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Javier Arcenillas ha guanyat la XVIIIa edició del Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia 2018 per la seva sèrie de fotografies realitzades a la part del darrere del MACBA que busquen mostrar un punt de vista diferent de la institució artística la ciutat. El segon guardó, el Premi Especial Grup Hotusa, ha recaigut en la sèrie fotogràfica presentada per Carlos Prieto que mostra tres punts de vista de les escales de diferents edificis de Barcelona, ​​centrant-se en el joc de perspectives i mirades. El certamen, convocat sota el leitmotiv "Geometries de Barcelona", repartirà 3.500 euros en metàl·lic entre els dos principals guanyadors, així com estades gratuïtes per als finalistes a l'hotel Eurostars de la seva elecció.
Javier Arcenillas és fotògraf professional des de fa 26 anys, psicòleg de formació i actualment reparteix el seu treball entre la docència i els reportatges fotogràfics que va planificant anualment. Arcenillas ha estat guanyador de diversos premis fotogràfics internacionals, entre els quals destaca l'Arts Press Award, KODAK Joung Photographer, European Social Fund Grant, Euro Press de Fujifilm, INJUVE, Luis Valtueña de Metges del Món, Premi Doñana de Periodisme, Luis Ksado, make History, UNICEF, World Photography of the Year, Fotoevidence, etc. Finalista del premi Leica09 i Antropography10
Un total de 446 sèries s'han presentat a concurs en la XVIII edició del Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia 2018, una xifra de participació que s'incrementa cada any, resultant en un augment prop del 22% respecte a la convocatòria de l'any 2017. D'aquesta manera, el certamen arriba a la seva 18a edició consolidant-se com un referent dels concursos de fotografia del seu gènere i un punt de trobada dels amants de la fotografia amb la ciutat de Barcelona com a teló de fons.
.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura