BannerFCC_Bonart

Notícies

Galeria Canals: 23 anys a internet

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Baner_MarDeFons_Bonart_180x180
bonart - sant cugat del vallès - 06/12/20
El dissabte dia 12 de desembre de 2019, fa 23 anys que Canals-Galeria d'Art va ingressar en el món virtual.

Va inaugurar en 1997, la web de Canals galeria d'art qui aleshores era conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Maria Pujals, i amb una exposició de Josep Grau Garriga, de la qual la web-camp de la galeria va transmetre les primeres imatges en directa.

Aquesta galeria va ser una de les primeres a estar a la xarxa, i avui, tot celebrant aquest 23 aniversari, la galeria intensifica la seva aposta per Internet i també es pot trobar a Facebook, Twitter, Youtube,... entre altres llocs del ciber-espai.

La pàgina web www.canals-art.com creada per dos joves de divuit anys de Sant Cugat, els germans Hermes i Néstor Andreu va ser una de les primeres dins del món de les galeries d'art al ciber-espai, i també capdavantera en permetre la venda d'obres d'art via en línia.

La informació de la web està en tres llengües: català, castellà i anglès.
Aquest espai virtual ha esdevingut un important punt de difusió de les exposicions que es poden contemplar a la galeria i també de totes aquelles activitats proposades i ideades des de Canals-Galeria d'Art, com són la Biennal d'Art Contemporani Català, i la història de l'art de Sant Cugat del segle XX.

La pàgina avui és de les primeres als principals cercadors d'Internet i és un important mitjà de difusió de l'art i dels artistes de Catalunya, amb els quals la galeria treballa.

La pàgina de Canals-Galeria d'Art es modernitza i s'actualitza mensualment gràcies a Marta Aguiló de Creació Singular, que conserva els mateixos continguts però actualitzats amb un disseny actual, més d'acord amb l'estil de la galeria.

Aquest any de pandèmia la galeria en la xarxa ha representat un recurs important per apropar les activitats i exposicions que s'organitzen en l'àmbit global tot sent una oportunitat per innovar en temps de crisi, apropant a qualsevol aparell electrònic les propostes al públic en general
Amb actualment emet també en streaming visites comentades als seus espais.

Tot coincidint amb aquest aniversari la galeria ha penjat a Youtube un vídeo en el qual es pot fer un recorregut per tots els espais de Canals Galeria d'Art, galeria situada en l'actualitat en una casa de poble del 1940 de la ciutat de Sant Cugat.

Et poden
Interessar
...