Expo Josep Coll 2022 baner
\'Tintín a Banyoles\' a Art En Brut Gallery

Exposicions

'Tintín a Banyoles' a Art En Brut Gallery

bonart banyoles - 06/12/20
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_Esteva_Bonart_360x356
El dia 12 de desembre s'inaugura l'exposició temporal "Tintín a Banyoles" a l'Art En Brut Gallery.
Jaume Massaguer, director de la galeria, ha comentat que "em fa molta il·lusió presentar aquesta mostra d'un Tintín "diferent" quant a l'obra d'Hergé (George Rem, 1970-1983)"
La mostra està enfocada des de la perspectiva de "l'objecte culte" i que ens permet suggerir que és en la que submergia l'autor per crear aventures del reporter més famós del món.
Hergé documentava, estudiava i triava junt amb els seus col·laboradors, una quantitat ingent de materials abans de passar a dibuixar el Tintín i tots els seus personatges. Era un treball de producció exhaustiu i quasi científic per a cada àlbum.
A aquesta exposició s'hi pot trobar des del material de col·leccionisme més actual, fins a àlbums i llibres d'estudi realitzats per experts que aprofundeixen en l'obra i vida d'Hergé. A més de curiositats, material no oficial, rareses i fins a edicions d'homenatge prohibides.
L'exposició es podrà visitar fins al 12 de gener del 2021 i els horaris de visita a la galeria són de dimarts a dissabte de 11h-14h i de 17h a 20h del vespre.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68