MG_Bonart-1280x150p

Notícies

La Galeria Alba Cabrera inaugura nou espai

La Galeria Alba Cabrera inaugura nou espai
bonart valència - 26/11/18
Amb més de 30 anys de trajectòria nacional i internacional, la Galeria Alba Cabrera creix amb un canvi d'ubicació, carrer Joaquín Costa 4 de València, els seus tres espais diferenciats augmenten la seva oferta expositiva i el seu compromís amb l'art contemporani de la ciutat de València.

L'obertura de la galeria estarà acompanyada de l'exposició individual de Jose Juan Gimeno, artista de la galeria que inaugurarà una nova mostra després del seu viatge pels Estats Units.

L'exposició Travel-Art s'inaugurarà el 29 de novembre del 2018, a les 19:00 h. per a totes aquelles persones que vulguin apropar-se a gaudir d'aquest esdeveniment i descobrir la nova galeria Alba Cabrera.

A l'actualitat deixem constància dels nostres viatges a les xarxes socials. Per a José Juan Gimeno això no és així. L'artista deixa la seva empremta a través d'aquesta exposició i d'un quadern de bitàcola Travel Art in Book.

Aquest petit llibre d'artista i aquesta exposició són un quadern de viatge, ens transporta al costat d'ell en un recorregut apassionant, únic que bé podria haver ocorregut fa noranta anys al costat de la maleta de Federico García Lorca, viatjant en un vaixell rèplica del Titanic o en un Boeing. Recorrent Manhattan i Maryland.

La similitud dels llocs visitats constata una mirada artística peculiar que aproxima les distàncies inicials que pogués haver entre ells.

La seva mirada inconfusible de la ciutat i la seva diferenciada tècnica (acrílic i serigrafia sobre taula o metacrilat) trasllada la nostra contemplació a espais no visitats, amb la sensació d'haver estat viscuts a través de l'artista.

A la imatge, Jose Juan Gimeno, "Amics a prop, Baltimore" (detall).
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...