M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Lluís Ribas presenta \

Exposicions

Lluís Ribas presenta "Iluminare" a les Galeries Findlay

bonart palm beach - 27/11/18
La-Galeria-201602-recursImpremta Pages - banner-180x178
L'artista Lluís Ribas de Sant Cugat del Vallès presenta una nova mostra de la seva obra "Iluminare" a les Galeries Findlay de Palm Beach (Florida). En aquesta ocasió és una celebració dels 20 anys de la seva primera exposició a la ciutat de Nova York amb la mateixa companyia.

James R. Borynack, propietari i president de les Galeries Findlay, ha escrit, amb motiu de l'exposició que "fa vint anys, vaig descobrir les extraordinàries pintures de Lluís Ribas a través d'un amic que compartí amb mi un meravellós llibre sobre el seu treball. Les seves pintures sensuals em van intrigar immediatament. Va comprendre l'essència del seu treball com pintor figuratiu contemporani que treballa de manera tradicional, i va dir que necessitava reunir-nos i veure el seu treball per dur a terme la seva representació als Estats Units.

Aconseguim l'objectiu celebrant la seva primera exposició a Nova York, a les nostres galeries, el 1998. Aquesta exitosa unió i nova amistat capllevaran molts viatges a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. Després de les nostres visites al seu estudi, confirmem que entenem de la mateixa forma la escena artística global, i la seva capacitat d'impactar en ella. Vint anys més tard, i després d'haver portat a terme exposicions de gran èxit a les nostres galeries i haver consolidat una cartera de col·leccionistes, ens sentim honrats per l'important reconeixement de la crítica i l'estatus que Lluís Ribas ha aconseguit després de dues dècades de col·laboració amb Findlay Galleries".

Et poden
Interessar
...