banner-elscatala-817x88px
Neix la Fira SAM-Saló d\'Art Modern coincidint amb la Setmana de l\'art de Madrid

Certàmens

Neix la Fira SAM-Saló d'Art Modern coincidint amb la Setmana de l'art de Madrid

bonart madrid - 16/12/18
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178
SAM - Saló d'art modern de Madrid és la nova fira que se celebrarà del 27 de febrer al 4 de març a Velázquez 12, per tal de cobrir un buit que existeix al voltant de l'art modern a la resta de fires celebrades durant la setmana de l'art de Madrid.

La fira comptarà amb una selecció de 10 galeries nacionals i internacionals que mostraran importants peces, de pintura i escultura, pertanyents als grans artistes que han modelat l'art del segle XX com Pablo Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí, Antoni Tàpies, Alberto Giacometti, Tamara de Lempicka, Manolo Valdés, Miquel Barceló o Pablo Palazuelo. Algunes de les peces s'exhibiran per primera vegada, després d'haver estat gelosament guardades durant anys.

La fira, organitzada per Salon du connaisseur, comptarà entre els seus expositors amb destacades galeries del sector com són la Galeria Jorge Juan (Madrid), Benlliure (València), Jordi Pascual Galeria (Barcelona), Jorge Alcolea (Madrid), Galeria d'Art Pilars (Conca) i la Galeria del Cisne (Madrid).

A la imatge, Joan Miró, L'enfançe d'Ubu, aquarel·la, circa 1953.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021