BannerFCC_Bonart

Exposicions

HD Riudebitlles presenta litografies del taller de Carles Monegal Edicions d’art

HD Riudebitlles presenta litografies del taller de Carles Monegal Edicions d’art
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
bonart - sant pere de riudebitlles - 17/12/18
Amb motiu de la presentació de la darrera litografia de David Ribas, All art is quite useless, HD Riudebitlles, carrer de Baix 33 de Sant Pere de Riudebitlles, presenta 28 de desembre de 2018 al 28 de febrer de 2019 una selecció de litografies del taller de Carles Monegal Edicions d’art, de Tremp.

La frase “All art is quite useless” està extreta del pròleg d’El retrat de Dorian Grey, en què Oscar Wilde reflexiona sobre la funció de l’art i el paper de l’artista. Unes paraules que David Ribas subscriu, i que ha volgut reproduir com a grafit.

La mostra es compon d’una vintena de litografies dels artistes Alban Allegro, Jaume Amigó, Colomba Amstutz, Ivan Baillard, Àlvar Calvet, Pepe Camps, Tom Carr, Anet Duncan, Gabriele Fettolini, Georg Massanés, Toru Matsuoka, Jo Milne, Carles, Monegal, Perico Pastor, Victor Perez-Porro, Anne-Chantal Pitteloud, Javier Puértolas, David Ribas i Vicenç Viaplana, fetes al taller de Tremp.

HD Riudebitlles és un hotel de tres habitacions i espai obert a l’art contemporani, situat al Barri Vell de Sant Pere de Riudebitlles, en un conjunt de molins paperers del segle XVIII. Des de la seva presentació el 28 de desembre de 2009, organitza activitats culturals i exposicions, dedicades especialment a obra sobre paper. Forma part del col·lectiu artístic Riudebitlles territori d’art.

A la imatge,  litografia de David Ribas, "All art is quite useless".

Et poden
Interessar
...