Expo Josep Coll 2022 baner
Peixos al carrer de la Penitència

Notícies

Peixos al carrer de la Penitència

bonart sant feliu de guíxols - 17/12/18
La-Galeria-201602-recursBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El dia 19 de desembre els peixos s’enfilaran per les escales del carrer de la Penitència, al costat del col·legi Sant Josep. És el projecte Escalart, que forma part de les actuacions artístiques d’Aleph. En aquest cas la intervenció és fa coordinadament entre el departament de Expressió Plàstica de l’institut Sant Elm i l’associació Aleph.

Cada graó de l’escala portarà part del dibuix dissenyat per l’alumnat de batxillerat artístic de Sant Elm, un disseny que surt de l'aula al poble, formant un tot coherent vist en la perspectiva de l’escala. A la intervenció i participaran 16 alumnes del 2on curs i  artistes del col·lectiu cultural amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat.

A partir de les 10.30 començarà l’activitat que donarà un altre aire a la realitat, transportant alè de mar al carrer i a aquestes escales tant trepitjades des de fa dècades per escolars de la ciutat. Durant la realització del treball l’ajuntament s’encarregarà de desviar el pas de les persones que poguessin  dificultar la feina. El veïnat serà avisat amb antelació. La decoració artística de les escales es podrà veure acabada la mateixa tarda de dimecres.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68