970x250_appec2021
El Gran Circ de Nadal de Girona proposarà 14 representacions del nou xou \

Notícies

El Gran Circ de Nadal de Girona proposarà 14 representacions del nou xou "Adrenalina"

bonart girona - 10/12/20
Eude, genericthumbnail_Artepoli 2018
El Gran Circ de Nadal torna a Girona amb un nou espectacle titulat Adrenalina: Més enllà dels límits, un conjunt d'emocions i risc fet espectacle. La setena edició del festival comptarà amb 25 artistes arribats de 7 països per oferir 8 atraccions d'alt voltatge al llarg de les 14 representacions programades. Es portarà a terme del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

L'acte de presentació de la programació ha tingut lloc a l'Ajuntament de Girona i ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; del vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i del president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch.

L'espectacle s'ha hagut d'adaptar a la COVID-19 i enguany presenta una sèrie de novetats. Per tal d'evitar el moviment de persones s'ha eliminat la mitja part i seran 90 minuts d'actuació ininterrompuda. Per tal d'assegurar que la mascareta es manté posada en tot moment no existiran bar ni crispetes i no es permetrà l'entrada de menjar o beguda en el recinte. Hi haurà tres punts d'accés al pavelló i s'oferirà gel hidroalcohòlic als assistents. La sortida es realitzarà per quatre entrades laterals diferents de les d'entrada.

Pel que fa a l'aforament, les restriccions del tram actual del Pla d'obertura progressiva d'activitats limiten l'espectacle a un màxim de 500 espectadors, és a dir, gairebé una cinquena part de l'aforament habitual del Circ de Nadal al pavelló. Tot i això s'està pendent de si la Generalitat de Catalunya modificarà aquestes condicions en els pròxims dies.

Una de les representacions d'aquesta edició, la del dia 29 de desembre, a les 16h, adoptarà la fórmula del "Circ Solidari" amb entrades destinades a persones en situació vulnerable. Una iniciativa que compta amb la col·laboració d'empreses de caràcter social de la ciutat.

"El Circ de Nadal és una de les activitats més arrelades a Girona. Aquest any hem hagut de suspendre moltes activitats per la crisi sanitària, de manera que poder gaudir una mica de color i cultura amb el circ és una aposta important que ens pot anar molt bé a tots. Un any més, l'Ajuntament de Girona donarà suport a la iniciativa, que com a bon circ es planteja fer possible el que sembla impossible", ha afirmat la regidora Glòria Plana Yanes. Per la seva banda, el diputat Albert Piñeira ha ressaltat que "és un luxe tenir a Girona un any més un espectacle de tanta qualitat i, per això, des de la Diputació de Girona, hi donem suport des del seu naixement, el 2014. Aquesta serà una edició diferent, condicionada per la COVID-19, però segur que ens tornarà a sorprendre. Considerem que són necessaris la cultura i el circ, i cal que siguin presencials".

Et poden
Interessar
...