FCC-Segell-banner4
La pintura d\'Assumpta Arasa Altimira, al Museu Terracota

Exposicions

La pintura d'Assumpta Arasa Altimira, al Museu Terracota

bonart la galera - 23/01/19
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Eude, generic
El Museu Terracota, baixos de l'Ajuntament de la Galera, presenta de l'1 de febrer al 3 de març de 2019 la mostra individual d'Assumpta Arasa Altimira La muntanya en femení.

El 5 de febrer se celebra Santa Àgueda, la patrona de les dones, el nostre centre, un any més, vol unir-se a aquesta celebració i a tot un seguit d’actes que organitza l’Associació de Dones de la Galera. Per això, el mes de febrer, la sala d’exposicions temporals del Museu Terracota s’ocupa, sempre, de les Dones. En aquesta ocasió serà a través de l’exposició de pintura en tècnica mixta d’Assumpta Arasa Altimira.

Assumpta, és el primer cop que exposa al nostre centre encara que ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a Holanda, Sabadell, Tarragona, l’Aldea, Tortosa, Amposta, Santa Bàrbara, etc. Llicenciada de Belles Arts per la Hogeschool voor de Kunsten d’Utrech, Holanda. A l’actualitat compagina el món de l’art amb la psicologia (des de 2014 graduada en Psicologia Clínica) i el feminisme. Forma part del col·lectiu Llibertes (...)

L'exposició està basada en l’estreta relació de les dones i les muntanyes al llarg de la història alhora que en el paper fonamental de la Dona des del principi dels temps ja que sense ella la vida no hauria estat possible. A les seves composicions utilitza la tècnica mixta: acrílic, llapis, retolador, fotografia, impressió, etc. mostra evident del seu grau elevat de domini de les arts plàstiques alhora que reflex de la complexitat de la Dona, un ésser tan delicat i folgat que de cap manera es pot representar a través d’una única tècnica, cal fer-ho a través de diferents per poder mostrar la seva extraordinària riquesa i diversitat.

A la imatge, pintura d'Assumpta Arasa Altimira.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells