Expo Josep Coll 2022 baner
A.K.A, Be God Is, Likes o Almazuela, propostes artístiques de Barcelona Districte Cultural

Notícies

A.K.A, Be God Is, Likes o Almazuela, propostes artístiques de Barcelona Districte Cultural

bonart barcelona - 25/01/19
Banner_DIM2022_180x180_01banner-elscatala-180x180px
En aquesta nova edició el Barcelona Districte Cultural manté les línies de programació que li són habituals: una oferta eclèctica i de qualitat que s'adreça a públics d'edats i interessos diferents. Amb aquesta voluntat, proposa 9 espectacles de teatre, amb èxits recents de la cartellera comercial com són  A.K.A. (Also Known As) -l'espectacle més premiat de l'última edició dels premis Butaca-, Be God Is -d'Espai Dual, la companyia que lidera Oriol Pla- , Los bancos regalan sandwicheras y chorizos de José y sus hermanas o Sembla que rigui de Mont Plans; propostes de dansa tan diferents com Likes, de Núria Guiu, i Almazuela, de la Companyia Roberto G. Alonso; o d'estils musicals tan diversos com el flamenc de Laboratoria, Blanc de Ferran Palau o les Cançons robades de Mazoni, sense oblidar la proposta inclusiva de la Big Band Basket Beat Barcelona; també acollirà les propostes més recents de Mumusic Circus, Circ Pistolet i Companyia La Tal.

De la mateixa manera, Barcelona Districte Cultural manté també la seva aposta per l'audiovisual a través dels seus dos cicles clàssics: per als menuts, el Petit Cineclub (que en aquesta edició creix i arriba fins a vuit equipaments), amb la multi-premiada El nen i el món, a més del Grúfal i Les aventures del petit talp; i les propostes de cinema documental que presenta en col·laboració amb l'In-Edit Festival i que aproparan els espectadors a artistes com M.I.A., Peret o les Pentina't Lula, i a problemàtiques com la censura que van patir els músics a Mali com a conseqüència d'una xaria.

Com ja ha fet en anteriors edicions, Barcelona Districte Cultural programarà una sèrie d'activitats complementàries (xerrades, tallers, trobades...) pensades per apropar els artistes als veïns de la ciutat.

En aquesta mateixa línia, Barcelona Districte Cultural organitza sessions matinals de molts dels seus espectacles per escolars de primària i secundària.

Per una altra banda i coincidint amb la cinquena edició del circuit, Barcelona Districte Cultural dona també el tret de sortida a la segona edició d’ART i PART, un projecte de creació comunitària als barris que durant el 2019 tindrà com a escenaris Poble-Sec, el Gòtic i el Besòs. Aquesta iniciativa, que va néixer l’any passat, ja ha treballat en altres cinc barris de la ciutat: La Marina, Poblenou, Raval, Sant Andreu, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera.

A la imatge, Cia. La Tal © Jordi Garcia.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig