DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

Les pintures de Tatiana Blanqué, a la Galeria d’Art Anquin’s

Les pintures de Tatiana Blanqué, a la Galeria d’Art Anquin’s
bonart reus - 25/01/19
La Galeria d’Art Anquin’s, carrer de Campoamor 2 de Reus, presenta de l'l'1 de febrer al 27 de març de 2019, la mostra individual de Tatiana Blanqué. Tatiana Blanqué (Sant Cugat del Vallès, 1971), és descendent d'una família relacionada en gran mesura amb el món de la moda, la fotografia i el disseny, de la qual va heretar la seva passió per la pintura i l'art. La Galeria Anquin's exposa a Reus per primera vegada el seu treball artístic en una sèrie d'obres que són un cant a la bellesa dels boscos mediterranis sota el títol "Rapsòdia per a un bosc". L'artista ens revela el sentit de l'exposició i quin ha estat la seva font d'inspiració en les seves breus paraules: “Boscos plens d'arbres, sotabosc, fulles, llum, foscor, humitat, olors, sorolls, silencies, obres, fredor, calor, màgia, serenor...Antropologia natural d'un món paral·lel que mai no ens deixarà. Unitats rítmicament col·locades que semblen no tenir un vincle entre sí, on la espontaneïtat prevaldrà sempre, de manera orgànica. Una improvisació, però, fonamentada pel coneixement de tota una existència. Una construcció entre dos mons.”
En les obres de Blanqué els arbres s'estableixen com a guies, gairebé com a éssers humans, que busquen camins cap a la llum, que s'aferren a principis i voluntats. Tatiana pretén portar-nos de la mà a través dels senders vitals que els seus arbres marquen. Aquesta recerca de la "raó de ser" es reflecteix en cadascuna de les col·leccions que ha realitzat.
Llicenciada en Belles Arts, exposa des de l'any 2001 a galeries i Fires d'art amb presència internacional a Roma, Nova York, Amsterdam, París, Andorra, així com a Barcelona, Pamplona, Girona, Lleida i Madrid, aquest febrer fa parada a Reus . A la imatge, Tatiana Blanqué amb la seva obra.
banner-oro-180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal