FCC-Segell-banner4
El Museu Thyssen-Bornemisza ha arribat al videojoc Animal Crossing

Notícies

El Museu Thyssen-Bornemisza ha arribat al videojoc Animal Crossing

bonart madrid - 15/12/20
on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonartEude, generic
El videojoc de simulació social Animal Crossing: New Horizons compta des d'avui amb les obres d'art de la col·lecció del Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. El Thyssen a Animal Crossing és una iniciativa educativa que pretén acostar a un públic jove els quadres del museu mitjançant Animal Crossing: New Horizons, el videojoc de Nintendo que permet construir experiències digitals des de l'art.

La relació del museu amb el joc ve de llarg, a través de la seva àrea d'Educació; crear en Animal Crossing un nou museu virtual des del qual acostar les col·leccions de Thyssen a jugadors de tot el món és un pas més en aquest procés, amb accions educatives el propòsit és fomentar la sensibilitat cap a l'art i la cultura.

Animal Crossing: New Horizons és l'última entrega d'una de les sagues més populars del món dels videojocs. Es tracta d'un joc de simulació, amb un fort component social, que permet l'usuari formar la seva pròpia comunitat en una illa deserta i personalitzar-la al seu antull per, a partir d'aquí, deixar-se portar per la imaginació i les seves possibilitats gairebé infinites, incloent-hi l'oportunitat de crear la seva pròpia col·lecció d'obres d'art.

Els jugadors poden descarregar i guardar, mitjançant codis QR, diferents obres d'artistes com Caravaggio, Carpaccio, Murillo, Holbein, Rubens, Goya, Manet, Degas o Cézanne per incorporar-les a les seves pròpies illes a través de NookLink, i nombrosos vídeos ajudaran a conèixer millor el museu, els seus artistes i els seus quadres. Els jugadors poden compartir els seus quadres preferits amb el museu via Twitter a @EducaThyssen.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura