MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Res Dura, Andrea V. Wright a la Galeria Nordés

Res Dura, Andrea V. Wright a la Galeria Nordés
bonart santiago de compostel·la - 13/02/19

Galeria Nordés, presenta del 14 de febrer al 5 abril 2019 l'exposició individual d'Andrea V. Wright Res Dura/Nothing lasts.


Estratègies relatives a la forma, l'espai i la gravetat, sustenten gran part de la investigació i pràctica artística basada en el procés d'Andrea V. Wright, que abasta instal·lació, escultura, pintura, dibuix i spoken word. A través de l'ús de referències estructurals geomètriques i orgàniques, els materials funcionals es dobleguen, es cobreixen i s'emboliquen en cinta, làtex i tela, al·ludint a trobades entre el cos humà i l'espai arquitectònic. Les seves obres utilitzen un híbrid de llenguatge formal i indexat, sovint en resposta al lloc i basant-se en el llegat de l'escultura i l'arquitectura modernistes. L'apropiació d'objectes de l'experiència prèvia d'Andrea en l'àmbit de la moda i la música es percep en els acoblaments de la seva obra, evadint els signes d'una narrativa directa.

Per a la seva primera exposició individual a la Galeria Nordés, Andrea ha reunit obres que s'entrellacen diàlegs entre materials estables i temporals; conceptes clau com a estructura, superfície i equilibri sorgeixen de la idea que res està fix. Les estructures geomètriques actuen parcialment com a substrats per als residus de la superfície del làtex. Superfícies que són traçades creant un artefacte acumulat dels objectes originals, que al seu torn es converteixen en romanents fenomenològics d'un moment passatger només per desintegrar-se, reflectint la materialitat temporal i la precarietat del que permanent.A la imatge, Andrea V. Wright, "Cask", 2017.
Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...