banner-elscatala-817x88px
Fabrizio Corneli exposa a Estudi Trisorio

Exposicions

Fabrizio Corneli exposa a Estudi Trisorio

bonart nàpols - 13/02/19
Baner_Viladot_Bonart_360x356Eude, generic

L'estudi Trisorio, carrer Riviera di Chiaia 215 de Nàpols, presenta l'exposició individual de Fabrizio Corneli a partir del 15 de febrer i fins al 22 de març de 2019.


El llenguatge expressiu de l'artista s'enfonsa en el joc dialèctic entre la llum i les ombres a través dels sorprenents efectes de la refracció, el desmuntatge i l'anamorfosi que fan que l'espectador esdevingui una experiència de pura perspectiva.Les obres de l'artista sorgeixen com revelacions impredictibles: figures formades per llum i ombres, inspirades en estàtues clàssiques, com ara els Doryphoros de Polykleitos. Són retrats, paisatges de forma taoista o esferes efímeres de llum coloreada que graviten a l'espai com el treball de 2m x 2m titulat Halo que Corneli presenta per primera vegada en el Studio Trisorio en un experiment amb una dimensió mai utilitzada.

El paviment de la vista expositiva també s'inclou a la instal·lació en una obra que, tot i estar inspirada en motius islàmics, es realitza en un incrustació de marbre a la Catedral de la Piazza dei Miracoli de Pisa, i demostra l'osmosi entre diverses cultures.A la imatge, Fabrizio Corneli, "Qi - Pagoda", 2018
Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner