FCC-Segell-banner4
La galeria Senda descobreix una sèrie inèdita de Miralda

Certàmens

La galeria Senda descobreix una sèrie inèdita de Miralda

bonart barcelona - 15/02/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014180x180
La galeria Senda de Barcelona presenta la sèrie inèdita de Miralda oculta des de 1965 Soldats Soldés 1965 - 1973 a Arco Madrid 2019.

Després de més de 40 anys amagades en el seu estudi, Miralda treu a la llum per primera vegada un grup de fotografies de la famosa sèrie Soldats Soldés. Aquestes composicions, totes còpies vintage, van ser preses per Miralda a París i revelades en blanc i negre entre els anys 1965 i 1973.

La sèrie comunament coneguda com Soldadets, és probablement, la que més va ajudar a donar-se a conèixer a Miralda en l'escena internacional. El soldat de joguina, acumulat sobre collages o inserit en elements trobats com mobiliari, escultures, o monuments públics, constituïa una primera aproximació a les idees de serialitat i arxiu. Aquesta sèrie ha estat àmpliament exposada en institucions i museus i forma part de col·leccions com Artium, Vitòria, Fonds National d'Art Contemporain, Ministère de la Culture et de la Francofonia, París, Col·lecció Sylvio Perlstein, Anvers, Armoire de Toilette, Col·lecció Musée Cantini, Marsella, Fundació La Caixa, Barcelona, ​​IVAM, València, Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia, Madrid i MACBA Barcelona.

Conjuntament amb galeria Senda, Miralda ha decidit celebrar el recent guardó del premi Velázquez d'Arts Plàstiques 2018 amb aquesta presentació individual a ARCO que conforma un al·legat antibel·licista i documenta accions crítiques amb la situació política de l'època.


A la imatge, " Soldadets", Miralda.

Et poden
Interessar
...

817x68