818x68-Bonart-IA

Exposicions

La Galeria Rafael Pérez Hernando recorda els quatre projectes duts a ARCO

La Galeria Rafael Pérez Hernando recorda els quatre projectes duts a ARCO
bonart madrid - 19/02/19

La Galeria Rafael Pérez Hernando presenta una mostra dels quatre projectes duts a terme des que van començar la participació a la fira ARCO el 2015: Giorgio Griffa (2015), Susana Solano (2016), Claude Viallat (2017) i Regine Schumann (2018).

Alhora, aquest projecte representa una de les principals línies en què treballa la nostra galeria en els últims anys.

Giorgio Griffa. Pintor i filòsof, és un dels màxims exponents del moviment italià Pittura-Pittura o Pintura Analítica. Sorgit en la Itàlia de finals dels anys seixanta, aquest moviment defensava la transcendència de la pintura en un context en què aquesta era injuriada en pro de l'art conceptual. Aquest moviment sosté que els elements bàsics de la pintura com la superfície, el color i el signe són vies d'expressió igual de vàlides que les defensades pels artistes conceptuals.

Regine Schumann (Alemanya, 1961). Schumann se centra en els efectes de llum produïts per materials fluorescents, utilitzant llum negra com a complement dels colors. La seva obra ha estat exposada entre altres institucions, al Kunstmuseum de Celle, al Rheinisches Landesmuseum Bonn, al Staatliches Museum de Schwerin i al Museum Ritter d'Waldenbuch.

Susana Solano (Barcelona, ​​1946). Destacada protagonista de la renovació de l'escultura espanyola en els anys vuitanta. El seu reconeixement internacional arriba amb la seva participació a la Documenta de Kassel VIII de 1987 ia la Biennal de Venècia de 1988, any en que també rep el Premi Nacional de les Arts Plàstiques.
Entre d'altres ha exposat a la Fundació Joan Miró, MNCARS, Sant Francesc Museum of Modern Art (USA), MACBA Barcelona, ​​Museu Guggenheim. Bilbao, MoMA NY, Skulptur Projekte Münster (Alemanya).


Claude Viallat (Nimes, 1936). Protagonista decisiu del moviment Supports-Surfaces. Aquest grup d'artistes del sud de França sovint units per llaços d'amistat, té una breu existència (1969-1972) i constitueix l'última avantguarda del segle passat a França.
Claude Viallat utilitza la mateixa manera des de fa cinquanta anys, que repeteix sobre les seves teles sense bastidor, determinant la composició de les seves obres.


A la imatge, escultura de Susana Solano.
180x180CATNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...