728x90

Exposicions

Eléonore Tornev ret homenatge a Egon Schiele a la Kaoni Gallery

Eléonore Tornev ret homenatge a Egon Schiele a la Kaoni Gallery
bonart barcelona - 28/02/19
Kaoni Gallery, carrer Saragossa 39 de Barcelona, presenta l'exposició d'Eléonore Tornev Egon, el desafiament de la llum pròpia del 7 de març al 11 de maig de 2019, la mostra tindrà lloc a la dita galeria arriba referenciada.
Egon, el desafiament de la llum pròpia, és obra de Eléonore Tornev, fotògraf francès amb una gran trayectora professional que s'inspira en l'obra d'Egon Schiele. El seu propòsit és realitzar una anàlisi de les relacions entre el femení i el masculí. Les fotografies de Leo Tornev criden l'atenció per la seva manera de treballar amb una càmera de mitjà format i carretes de color, que li permeten transmetre una textura més rica amb tots els matisos que ofereixen les fotografies analògiques.
Aquesta a sèrie s'inspira en la obra d'Egon Schiele amb el propòsit de realitzar una anàlisi de les relacions entre el femení i el masculí. De la mateixa manera que Egon Schiele analitza el cos humà transcendint les convencions culturals i morals del moment, amb aquesta sèrie proposo mirar la feminitat i la masculinitat des d'un punt de vista que les convencions actuals no estan acostumades a veure, és a dir, una intergeneracionalitat mixta e interracial ... La meva idea no era recrear una obra semblant a l'autor, sinó inspirar-me de la seva atmosfera, inquietant, febril, de vegades angustiada. No proposo destacar els models sobre uns fons lisos a la manera de Schiele, sinó explorar en un univers cínic, el taller d'un pintor.
Les protagonistes no són dones adolescents tal com les pintava Schiele. Amb la meva elecció de retratar a dones i no a adolescents, convido a preguntar al espectador si la transgressió avui dia és mostrar la maduresa. La sèrie s'ha disparat mitjançant una càmera de mig format i carretes de color Kodak Portra 400. El que permet afegir una certa textura a les imatges, una atmosfera pictòrica que recorda les pinzellades d'un quadre.
A la imatge, obra d'Eléonore Tornev.
inclassificablesGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90