970x250_appec2021
Més de 5.000 visitants han visitat Hybrid Art Fair a la seva tercera edició

Certàmens

Més de 5.000 visitants han visitat Hybrid Art Fair a la seva tercera edició

bonart madrid - 05/03/19
220317_Verdu_Bonart-180x180La-Galeria-201602-recurs
Hybrid Art Fair va clausurar el 3 de març la seva tercera edició en què han destacat el gran nivell i diversitat de les propostes artístiques presentades, la gran afluència de públic que ha superat novament les xifres de l'any anterior, i la consolidació d'una programació paral·lela molt àmplia, que enguany incloïa xerrades i networking per a artistes amb el programa Talking Independent.

Hybrid Art Fair es consolida així com a cita de referència durant la Setmana de l'Art madrilenya, sent un esdeveniment atípic en què públic, espais d'art, col·lectius i artistes es donen cita per experimentar i celebrar l'art més actual, aquest que vol ser altaveu de la realitat contemporània i que se situa sovint en la perifèria del sistema de l'art pels seus discursos i pràctiques experimentals.

"Estem molt satisfetes amb com ha transcorregut aquesta edició, en la qual hem notat un considerable augment en les vendes. El públic ha estat motivat no solament per viure l'experiència que proposem, sinó amb interès d'adquirir obra. A més, visitants i crítica ens han dedicat nombrosos bons comentaris ", declaren les directores de la fira, Ana Sanfrutos, Aida Chaves i Eugenia Chenlo, gestores culturals creadores de Boreal Projects.

Novament aquesta edició de Hybrid Art Fair ha superat les seves xifres anteriors, comptant amb gran afluència de públic, més de 5.000 visitants al llarg dels tres dies que ha durat la fira. Aquest èxit de públic no només s'ha notat en les constants visites a les galeries i col·lectius participants, sinó també en les activitats paral·leles, destacant els concerts i les trobades Talking Independent.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig