BannerFCC_Bonart
El Museu d\'Art Abstracte Espanyol presenta \

Exposicions

El Museu d'Art Abstracte Espanyol presenta "Àsia i jo. Converses amb artistes"

bonart conca - 05/03/19
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs

El Museu d'Art Abstracte Espanyol presenta el 8 de març el documental Àsia i jo, que es podrà visitar fins al 26 de maig del 2019. 


El documental Àsia i jo. Converses amb artistes, part del Projecte d'Història Oral que la Fundació Juan March va produir al fil de l'exposició El principi Àsia. Xina, el Japó i l'Índia i l'art contemporani a Espanya (1957-2017), celebrada a Madrid entre març i juny de 2018.


Aquest ha estat el primer projecte expositiu i d'investigació al voltant de la influència de l'art oriental en l'art espanyol produït al nostre país a partir de la segona meitat del segle passat, que reuneix diverses iniciatives i activitats els resultats estan recollits en un portal digital creat a l'efecte i en ocasió de l'exposició, amb el títol Àsia i l'art contemporani a Espanya.


Àsia i jo. Converses amb artistes consta de tretze entrevistes realitzades a altres tants artistes -Alfonso Albacete, Frederic Amat, José Manuel Ballester, Miquel Barceló, José Manuel Broto, Marta Cárdenas, Francisco Farreras, Luis Feito, Joan Gardy Artigas, Juan Navarro Baldeweg, José María Sicília, Juan Uslé i José María Yturralde- l'obra s'ha vist influïda per alguna de les tres cultures asiàtiques esmentades. La projecció d'aquestes entrevistes està acompanyada -en l'espai Z del museu- d'una sèrie de pintures, dibuixos i obra gràfica d'artistes pertanyents a la col·lecció, així com d'una selecció de llibres procedents del llegat de Zóbel.

Et poden
Interessar
...