canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Els subjectes emmascarats de Joaquín Rodríguez, a La Fiambrera

Els subjectes emmascarats de Joaquín Rodríguez, a La Fiambrera
bonart madrid - 06/03/19
La Fiambrera, carrer Pez 7 de Madrid, presenta del 8 de març al 5 de maig, 2019 l'exposició individual de Joaquín Rodríguez, Alter.
L'ús de màscares és gairebé tan vella com la Humanitat. Unes vegades per gust i altres per exigències del guió, rar és el cas de la civilització o l'individu que no hagin estat en contacte amb una llarg de la seva vida. Les màscares oculten el nostre veritable ésser, o pretenen fer-nos passar per un altre. Intrigat per la qual cosa amaguen, el que pretenen, i el que representen, Joaquín Rodríguez dibuixa i transforma a Alter tot tipus d'elles, des de les del folklore ancestral, a les de personatges de la cultura contemporània, passant per alguns noms propis il·lustres, i per les seves pròpies creacions fantàstiques.
Alter és la segona exposició individual de Joaquín Rodríguez a la galeria La Fiambera, després de "Graphic Content" fa una mica més de dos anys. En ella Joaquín mostra amb contundència aquesta evolució que es veu en els artistes que estan compromesos amb la seva obra i bolcats en el creixement del seu llenguatge. El seu talent innat per al dibuix, al costat del seu disciplinada tècnica, fa que el resultat sigui espectacular, gairebé colpidor, quan acostem l'ull i contemplem la minuciositat del traç i la puresa de les línies. Amb una increïble habilitat per retorçar la realitat i donar forma a les seves fantasies amb l'única ajuda d'un bolígraf, ara es col·loca en un punt de partida diferent; els personatges s'han tornat més lliures, més autònoms, els gestos són més dramàtics, i els conceptes s'han fet més complexos.
A la imatge, obra de Joaquín Rodríguez.
La-Galeria-201602-recursJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal