Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"Hyper Natura" de Luna Bengoechea a la Galeria Lucía Grande

bonart madrid - 10/03/19
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Lucía Grande Galeria de Arte inaugura, el 16 de març a les 12 h., la primera exposició individual de Luna Bengoechea sota títol Hyper Natura. El treball multidisciplinari de l'artista canària traça en el seu discurs una anàlisi artístic-crític sobre la producció global d'aliments, seguint el fil argumental de les seves últimes accions, centrades en el seu posicionament en contra de les polítiques agràries macroeconòmiques i la biopirateria alimentària.

L'exposició recorre totes les línies d'investigació que l'artista ha dut a terme fins al moment. Va començar a investigar de forma crítica sobre els models actuals de producció d'aliments i la seva comercialització després d'un problema de salut, que el va portar a replantejar-se els seus hàbits alimentaris.

Qüestiona el sistema alimentari actual i les contradiccions del mercat, posant l'accent en les problemàtiques que genera la producció global i intensiva, entre elles, el gran impacte mediambiental, la conversió d'aliments bàsics per a la supervivència en productes especulatius, l'aparició de transgènics, els nous models de producció d'aliments en pro de la rendibilitat econòmica o la submissió de la naturalesa a un esgotament extrem que no respecta els seus cicles.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1