FCC-Segell-banner4
Almoneda Antik Passion, un recorregut pel col·leccionisme i les antiguitats

Certàmens

Almoneda Antik Passion, un recorregut pel col·leccionisme i les antiguitats

bonart madrid - 10/03/19
banner web TA22_bonart_180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Del 30 de març al 7 d'abril arriba una nova edició de Almoneda Antik Passion, la gran cita amb les antiguitats, el vintage i el col·leccionisme, ja amb un lloc propi en l'agenda cultural de Madrid, que transcorrerà al Pavelló 7 d'IFEMA -Fira de Madrid.

Un cop més, Almoneda Antik Passion proposa un apassionant trobada amb milers de peces úniques i genuïnes, que permetran al visitant viatjar al passat, gaudir i també adquirir més de 25.000 peces genuïnes, amb almenys 50 anys d'antiguitat, com mobiliari, joies, rellotges, roba, llenceria de llar, bosses i complements de moda, catifes, pintura i escultura antiga i contemporània, llibres, facsímils, etc.

Almoneda constitueix també un destacat aparador d'obres de pintura i escultura d'artistes consagrats i actuals i de singulars objectes de decoració dels anys 40, 50, 60 i 70. Amb tot això, Almoneda Antik Passion es mostra com un autèntic paradís amb venda directa per als aficionats a la decoració, la moda, l'art i el col·leccionisme d'objectes de diferents estils, èpoques i procedències, en què els visitants podran comprovar com el antic i exclusiu no és sinònim de car.

El 2 d'abril serà la jornada de portes obertes a la fira amb accés gratuït per a tots els visitants.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner