download

Notícies

La Galerie Analix Forever presenta Sharing Perama, projecte que busca vincles entre la gent de Perama i l'art contemporani

La Galerie Analix Forever presenta Sharing Perama, projecte que busca vincles entre la gent de Perama i l\'art contemporani
bonart ginebra - 12/03/19
La Galerie Analix Forever presenta Sharing Perama, un projecte artístic i cultural en curs que té com a objectiu crear vincles entre la gent de Perama (Grècia) i l'art contemporani. El projecte local multifacètic construït al voltant del treball de Robert Montgomery proporcionarà oportunitats per experimentar l'art a l'espai públic com a terreny fèrtil per al pensament, la confrontació i la discussió. Després de rebre diverses donacions i suports de donants privats que permeten que el projecte creixi cada vegada més, ha rebut recentment els principals suports institucionals del British Council, de l'Ambaixada de Suïssa a Grècia i del Fons d'Art Contemporani Outset (Grècia).
Després de la invitació del British Council a presentar Sharing Perama a la "Co-Museum conference" al Museu Benaki (novembre de 2018), s'ha anunciat que el British Council dóna oficialment el seu suport a la participació de l'artista escocès Robert Montgomery al programa. Un dels objectius més importants del British Council és mostrar el millor del Regne Unit a Grècia, establir relacions culturals significatives i crear un coneixement i una comprensió amables entre la gent del Regne Unit i la resta del món.
Sharing Perama també està patrocinat per Outset Contemporary Art Fund (Grècia), una organització independent de caritat que compta amb el suport de NEON. Les missions de Outset són dirigir fons per promoure l'art contemporani a Grècia basant-se en la ferma convicció que el paper clau de l'art és apropar la cultura contemporània a tots.
A més, l’ambaixada de Suïssa a Atenes ha estat recolzant el projecte des del seu inici, seguint el seu pas a pas i fomentant els seus diversos aspectes, ja siguin artístics o culturals, amb un interès particular cap als futurs programes pedagògics de Sharing Perama.
A la imatge, Sharing Perama.
SS_Bonart-180x180-OnlineBanner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal