Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

La Col·lecció Patricia Phelps de Cisneros dóna a la Fundació Museu Reina Sofia 45 obres d'art contemporani llatinoamericà

La Col·lecció Patricia Phelps de Cisneros  dóna a la Fundació Museu Reina Sofia 45 obres d\'art contemporani llatinoamericà
bonart madrid - 12/03/19
La Col·lecció Patricia Phelps de Cisneros (CPPC) dóna a la Fundació Museu Reina Sofia 45 obres d'art contemporani llatinoamericà.

Pertanyen a 33 artistes, la majoria del Brasil i Veneçuela, i permetran reforçar la investigació sobre els moviments contemporanis sorgits a l'Amèrica Llatina des de 1990. Un destacat conjunt de 45 obres de 33 artistes contemporanis llatinoamericans compon la donació realitzada per la Col·lecció Patricia Phelps de Cisneros (CPPC) a la Fundació Museu Reina Sofia. Aquest gest permetrà que es vegi enriquida notablement la col·lecció del Museu, alhora que suposa un impuls per al projecte de recerca que s'està duent a terme sobre els moviments artístics sorgits a Amèrica Llatina des de la dècada dels 60 fins a l'actualitat.

Un destacat conjunt de 45 obres de 33 artistes contemporanis llatinoamericans compon la donació realitzada per la Col·lecció Patricia Phelps de Cisneros (CPPC) a la Fundació Museu Reina Sofia. Aquest gest permetrà que es vegi enriquida notablement la col·lecció del Museu, alhora que suposa un impuls per al projecte de recerca que s'està duent a terme sobre els moviments artístics sorgits a Amèrica Llatina des de la dècada dels 60 fins a l'actualitat.


ls artistes representats en aquesta donació són: Jaume Castro Oróztegui, Marcos Coelho Benjamin, Sigfredo Chacón, Paulo Climachauska, Eduardo Costa, José Damasceno, José Dávila, Danilo Dueñas, Iran do Espírito Sant, José Gabriel Fernández, Magdalena Fernández, Teresina Fernández, Héctor Fuenmayor, Rubens Gerchman, Fernanda Gomes, Ali González, Ester Grinspum, Arturo Herrera, Oscar Machado, Fabian Marcaccio, Roberto Obregón, Rosana Palazyan, Paulo Pasta, Nuno Ramos, Rosângela Rennó, Miguel Ángel Ríos, Mauricio Ruiz, Valeska Soares, Edgard de Souza Javier Téllez, Marcia Thompson, Angelo Venosa i Augusto Villalba.


A la imatge, obra de José Dávila.
MG_Bonart-180x180pxNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...