banner-elscatala-817x88px
Fotosafaris Marcelo Gurruchaga, presenta un nou Taller fotogràfic sobre nu artístic

Notícies

Fotosafaris Marcelo Gurruchaga, presenta un nou Taller fotogràfic sobre nu artístic

bonart bons aires - 12/03/19
220317_Verdu_Bonart-180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Fotosafaris Marcelo Gurruchaga, carrer Tacuarí 719 de Buenos Aires, presenta el Taller fotogràfic Nu artístic, llums i ombres el 16 de març de 2019. Aquest taller està enfocat en la seva totalitat a la fotografia de nu artístic, cobrint els conceptes estètics, artístics i tècnics de la mateixa, fent especial èmfasi en llums i ombres. Destinat a fotògrafs, professionals o amateur, que desitgin apropar-se a la fotografia de nu artístic, d'una manera eminentment pràctica.

Pretén dotar de tècniques, regles i consells per aconseguir fotografies que commoguin i emocionin. Potenciarem la creativitat, l'observació i l'anàlisi de l'alumne.

Cal enir coneixements bàsics de fotografia i maneig manual de cambra. Posseir Cambra Fotogràfica Reflex que tingui l'opció d'Exposició Mode Manual. No es requereix experiència prèvia.
Ens centrarem en com il·luminar el cos nu i pintat, amb l'objecte que al final del curs l'alumne sigui capaç de desenvolupar per si mateix el seu propi projecte fotogràfic, seguint les pautes suggerides per la Docent.


A cada proposta pràctica la docent explicarà el concepte a graficar amb el seu corresponent il·luminació.
Abordarem les inquietuds i dubtes i cada alumne tindrà el seu temps per retratar de forma independent a la model, amb la supervisió i assistència de la Docent.

El taller es dictarà en forma intensiva durant el dissabte 16 de març
- 10:30-13:00 hs. teoria
- 13:00 a 14:00 h Coffee Break
- 14:00 a 18:00 h. Shoot en estudi amb Model i correcció de fotos obtingudes per l'alumne

Inclou: Shoot en estudi amb Model Nudista / Maquillatge / Estilisme. Les fotografies realitzades durant el taller tenen drets d'imatge cedits per la model perquè els fotògrafs les puguin incloure en els seus galeries

Les classes a càrrec de la fotògrafa Susana Mutti. Susana Mutti va realitzar treballs per a diferents mitjans i agències gràfiques locals i internacionals. Fotògrafa personal de XUXA a Argentina (1990-1995). Reportera Gràfica Agència Byres Press (1992-1999). Cobertures gràfiques realitzades per mitjans nacionals i internacionals: Revista Gent, Revista Cares, Revista Hola (Espanya), Revista Setmana Grafica (Espanya), Revista Lectures (Espanya), Revista Nova Pop, Diari Clarín, Diari La Nació, Revista Notícies, Revista Per a Tu i Revista Nova. Fotògrafa corresponsal gràfica de Revista BRAVO (Espanya) i Revista PER TU (Mèxic).


A la imatge, Taller fotogràfic sobre Nu artístic.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1