FCC-Segell-banner4
ABM Confeccions exposa el treball d\'Els pachucos

Exposicions

ABM Confeccions exposa el treball d'Els pachucos

bonart madrid - 14/03/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWLOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
ABM Confeccions, carrer Encarnación González 8 de Pont de Vallekas a Madrid, presenta la mostra pa' crisi les meves d'Els pachucos a partir del 15 de març. Mitjançant el gravat, collage, pintura i escultura, aquests obrers plàstics ens conviden a capbussar-nos en la seva peculiar forma de concebre la crisi.


Acostumem viure protegits de improvistos, tancats en la nostra realitat, intentant que ningú alteri la nostra rutina, aferrats als nostres conceptes mentals. Solem tenir definicions molt fixes i repetitives sobre les persones, les coses que ens envolten, sobre nosaltres mateixos, ens lliguem a una identitat construïda sobre temors, creences i esdeveniments del passat. Com a humans, som reticents als canvis, moltes vegades la vida ha de forçar-los, la crisi ens empeny a deixar anar allò que més temem deixar, enfrontant situacions dramàtiques que ens col·loquen davant d'una realitat molt diferent de la desitjada.

La crisi és una síndrome agut d'estrès, caracteritzat per la ruptura brusca de la vivència de continuïtat psíquica i per la resposta activa davant d'un procés de canvi. Depenent de la resposta personal, la crisi tindrà com a conseqüència l'evolució de l'individu o l'estancament derivat de la incapacitat de tractar amb el conflicte.

Des que hem vingut al món la paraula crisi ressona de manera ininterrompuda en la nostra ment. És una constant que pel que sembla no es va, més aviat muta, creix i devora. La crisi és un monstre de mil caps que ens aguaita per cada escletxa de la nostra existència. Oblidem que cada crisi tanca un enigma, si som capaços de resoldre aquesta cruïlla de manera favorable, la crisi es convertirà en un raig violent revulsiu que portarà amb si conseqüències transcendentals.


A la imatge, obra d'Els pachucos.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura