benedormiens_Àlvar_suñol_2

Notícies

El Grup AgriEnergia (Fundació Lluís Coromina), guanya el premi Empresa Cultura

bonart Banyoles - 21/01/21
El Grup AgriEnergia (Fundació Lluís Coromina), guanya el premi Empresa Cultura
AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-landEmociona't_Banner_180x178_3
El Grup AgriEnergia, impulsor de la Fundació Lluís Coromina dirigida per Ricard Planas -editor de bonart-, ha rebut el Premi Empresa Cultura, concedit per la Fundació Catalunya Cultura. Aquest premi s'atorga per primera vegada amb l'objectiu de visibilitzar empreses vinculades al món cultural del país i amb un compromís social i cultural que generin impacte al territori.

Operatiu des del 1897, el Grup AgriEnergia és un conjunt d'empreses amb seu a Banyoles que actua arreu de Catalunya, amb especial èmfasi a les comarques gironines. El seu àmbit de treball abraça diversos sectors estratègics de l'economia i de l'àmbit social, cultural i mediambiental. Gràcies a l'activitat cultural i social promoguda des de la Fundació Lluís Coromina, el Grup AgriEnergia ha estat valorat pel jurat del premi pel seu abast territorial i per la seva contribució a promoure iniciatives en pro de la cultura, més enllà del seu objectiu empresarial.

Així doncs, l'empresa banyolina ha estat guardonada i reconeguda amb el Premi Empresa Cultura gràcies al seu impacte social i a la seva aportació decidida i innovadora al món de la cultura. El jurat que ha atorgat el premi està compost per membres dels dos òrgans de govern de la Fundació Catalunya Cultura: el consell de mecenatge, amb Gabriel Mariscal de Llet Nostra i Sofia Lluch de Lluch Essence, i el patronat de la fundació, amb Patrici Tixis del Grup Planeta, Pepe Ballester de BBVA i Sílvia Martí de Moventia, que ha actuat com a presidenta.

Amb aquest reconeixement al Grup AgriEnergia, la Fundació Catalunya Cultura vol agrair al món empresarial la seva contribució a la cultura, un sector imprescindible que actualment està patint un moment molt complicat pel context de la crisi sanitària.

El Segell d'Empresa o Entitat Compromesa amb la Cultura

Amb la mateixa voluntat de reconèixer les empreses que donen suport a la cultura, i en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona, des de la Fundació Catalunya Cultura neix el Segell d'Empresa o Entitat Compromesa amb la Cultura.

Aquest Segell es tracta d'un pioner distintiu que avala el lideratge, l'excel·lència i el compromís de la les empreses o entitats amb la cultura. Amb l'objectiu de visibilitzar i reconèixer diversos aspectes de les empreses i entitats com les bones pràctiques, el suport al món cultural o l'acció transformadora amb impacte social, entre d'altres, el Segell s'atorga a partir d'uns criteris de valoració que ha elaborat la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona i compta amb una comissió d'avaluació de prestigi en el camp cultural, presidida per Salvador Sunyer, fundador del festival Temporada Alta de Girona.

A banda de rebre el Premi Empresa Cultura el Grup AgriEnergia també ha estat avalat amb aquest Segell.

A la imatge, Lluís Coromina i Ricard Planas.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT