Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

Antonio López i Golucho imparteixen lliçons magistrals a artistes internacionals

bonart barcelona - 28/03/19
Per tercer any consecutiu els mestre del realisme espanyol Antonio López i Golucho impartiran lliçons magistrals a un grup d'artistes internacionals de diferents parts de la Xina, Israel, Austràlia, Argentina, Mèxic, Estats Units i Regne Unit. El taller organitzat per TIAC Academy of Fine arts Florence s'impartirà de l'1 d'abril a Madrid a l'Instant Fundació amb Antonio López i del 8 al 12 d'abril amb Golucho al MEAM de Barcelona.

L'11 d'abril a les 20.30h s'inaugura al Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona (MEAM) la mostra Beyond Language - Realisme Xinès Contemporani, organitzada per TIAC Academy of Fine Arts. Un exclusiu jurat compost per Antonio López, Golucho, José Manuel Infiesta, Xu Mangyao i Scott Breton farà reconeixement a les millors obres de l'exposició. La mostra persegueix oferir al públic l'oportunitat d'observar una col·lecció representativa del realisme pictòric que s'està desenvolupant en el gegant asiàtic.

La pintura a l'oli es va introduir per primera vegada a la Xina al segle XVIII, però no es va popularitzar entre els cercles artístics fins a finals del segle XIX. Beyond Language - Realisme Xinès Contemporani acull obra d'un total de 30 artistes xinesos dedicats a la tècnica a l'oli, entre els quals cal destacar els pintors Xu Mangyao i Chen Danqing, tots dos figures clau en la història contemporània de la pintura xinesa. El pintor espanyol Golucho participarà com a artista convidat.

Aquesta mostra posa de manifest el creixent interès per l'art i la cultura del país asiàtic, el qual també pren la nostra tradició pictòrica i els nostres mestres contemporanis com a referents per al desenvolupament de la tècnica a l'oli. Per aquest motiu, paral·lelament a l'exposició, TIAC Academy i MEAM organitzen un taller d'art impartit pel pintor espanyol Golucho, un dels màxims representants del Nou Realisme. Artistes vinguts de diferents parts de la Xina, juntament amb artistes d'Israel, Regne Unit, Austràlia, Espanya i Portugal participaran en aquest intercanvi artístic. Anteriorment a la trobada a Barcelona, ​​els artistes assistiran a un altre taller d'art impartit pel mestre Antonio López i el seu deixeble Jorge Abbad.

TIAC Academy of Fine Arts, amb seu a Florència, ofereix un programa híbrid entre atelier i universitat per a la formació de pintors i escultors representatius. Acreditada amb titulació europea de grau, l'acadèmia ensenya tècniques d'art clàssic i tradicional en un context contemporani. TIAC Academy compta amb una junta d'assessors conformada pels artistes internacionals Odd Nerdrum, Golucho, Xu Mangyao i Chen Danqing.

A la imatge, Antonio López.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...