banner-1280x150-gene

Certàmens

Art Photo Bcn celebra la sisena edició

Art Photo Bcn celebra la sisena edició
bonart barcelona - 28/03/19
 Art Photo Bcn, al Festival de Fotografia Emergent celebra la seva sisena edició, activant el circuit fotogràfic de la ciutat durant els mesos de març a juny. El 28 de març de 2019 va arrencar la nova temporada amb una completa oferta d'exposicions i activitats gràcies a la complicitat de l'ICUB i d'una sèrie de Seus Associades que se sumen a la primavera fotogràfica. Al llarg d'abril aniran escalfant motors i el Festival es concentrarà els dies 3, 4 i 5 de maig al Centre Arts Santa Mònica.
Art Photo Bcn centra tota l’activitat a la fotografia actual per demostrar la importància d’aquest mitjà en la producció artística del moment. Aquest esdeveniment múltiple posa a disposició del públic de Barcelona la fotografia més actual, fent d’aquest un festival de referència esperant que sigui un punt d’inflexió en la carrera d’aquests creadors i que serveixi per donar a conèixer i canalitzar el seu treball dins del circuit internacional . Art Photo Bcn dóna suport al treball dels creadors del futur i serveix d’aparador per als seus projectes presents.
El gruix d’accions del festival tindran lloc del 3 al 5 de maig al Centre Arts Santa Mònica, un espai dedicat a les arts visuals en plena Rambla, una de les principals vies d’atracció de la ciutat comtal. Per primera vegada, Art Photo Bcn amplia els seus continguts gràcies a la nova seu amb una sala de fira de 757m2, així com a sala d’actes i presentacions i una interessant terrassa amb vistes a la Rambla i el monument de Colom. Les seves activitats són: Fira de fotografia en la qual participen galeries, escoles de fotografia i entitats que centren el seu programa en aquest mitjà artístic i documental. Aquest any per primera vegada s’inclou dins l’apartat de fira el Febre Photobook, que ens ajuda a ampliar la nostra oferta de productes lligats a la fotografia actual cap al format llibre. Visionats de projectes després d’una convocatòria oberta i de la qual es desprenen una sèrie de premis com beques, producció i exposició. Tallers per a creadors interessats en el mitjà fotogràfic. Exposicions i activitats en seus associades que ens ajuden a ampliar els continguts del festival en el temps i l’espai des d’inicis d’abril a finals de maig per zones molt variades de la ciutat de Barcelona en entitats tant públiques com privades. Activitats en obert per als assistents a la fira com presentacions, exposicions, taules rodones i tallers.
A la imatge, Leafhopper, "It's a wonderfull life".
Baner-generic-180x180_inclassificables

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal