MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Aurora Vigil-Escalera Galeria d'Art participa a ArtLima 2019

Aurora Vigil-Escalera Galeria d\'Art participa a ArtLima 2019
bonart gijón - 03/04/19
Aurora Vigil-Escalera Galeria d'Art serà present a ArtLima 2019. En aquesta ocasió, la galeria presenta a l'estand E28-E30 un projecte expositiu que engloba tres de les disciplines artístiques que actualment estan presents a la galeria, -pintura, escultura i obra gràfica- amb l'objectiu de promoure i difondre l'art contemporani espanyol fora de les nostres fronteres.

La pintura està representada per Ismael Lagares, l'obra es desenvolupa en una obra de gran format, de tall expressionista i amb important càrrega matèrica. A causa de la seva metodologia experimental, té una factura colorista, vibrant, ràpida i solta que entra de ple en l'abstracció. Lagares juga amb la densitat pictòrica de les seves obres ja sigui per excés o per moderació. Pesades masses de pintura conviuen amb suaus tocs de pinzell, creant així un escenari fràgil i rotund alhora. Així mateix, el suport adquireix la mateixa importància en les seves obres, sent el lli el fons sobre el qual es construeix l'obra.

Patica Jenkins Gibson és considerada en el context de l'art peruà 1 continuadora del corrent de l'art concret. Les seves pintures són seguidores de la tradició abstracta geomètrica que existeix a Perú i del moviment de l'art concret iniciat a la dècada dels anys 30. Al seu torn, els seus llenços de petit i gran format són afirmacions constants d'una abstracció pura, que advoquen per l'experimentació visual i en els quals es reconeixen certa construcció d'un vocabulari geomètric investigatiu i autoral.
180x180-catthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...