Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Exposicions

" Lineal" de Beatriz Olano a la Galeria Rafael Pérez Hernando

\
bonart madrid - 03/04/19
La Galeria Rafael Pérez Hernando inaugura el 4 d'abril a les 19.30 h. Lineal, la primera exposició de Beatriz Olano (Medellín, 1965).

El treball de Beatriz Olano es caracteritza per l'ús de la geometria, el color i la línia, a més de la important relació amb els objectes, l'espai i el plantejament gairebé arquitectònic que adquireixen algunes de les seves obres.

En paraules de la pròpia artista "Sempre m'ha interessat intervenir l'espai per tal de modificar la forma en la qual és percebut. Aquestes intervencions generalment tenen un caràcter pictòric que es remunta a la meva formació com a pintora, alhora que aborden altres mitjans com el dibuix, l'escultura i la instal·lació. La meva feina consisteix llavors en trobar, deconstruir i reconfigurar objectes, materials i espais quotidians, per així conferir-los un nou sentit que transforma la seva realitat i trenca els límits entre els mateixos.

"L'espai és el meu punt de partida. Aquest em dóna les primeres pautes per identificar i establir com apropar-me a allò que vull alterar. La creació de les meves obres pren diferents formes i es realitza amb materials diversos, però sempre està lligada a un llenguatge geomètric propi de l'art abstracte. La presència del color reflecteix el caràcter instintiu inherent a ella. En faig ús dels tons tal qual els vaig sentint, m'agrada la seva força i la manera com es prenen l'espai per mitjà de correspondències i contrastos. Aquesta línia de treball, en la qual s'emmarca la intervenció dels espais, segueix el mateix ritme de conversa amb l'objecte i el seu context, present també en la pintura. En aquest sentit, la meva aproximació plàstica als objectes trobats, als materials i l'espai, no és més que una estratègia per portar la pintura a un primer pla, sempre en un intent de estendre-la fins al punt en què pugui contenir i ser continguda per altres elements ".
180x180CATbonart-1_1

Et poden
Interessar
...