JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Clausura del Festival d'Art Montcada al Japó

Clausura del Festival d\'Art Montcada al Japó
bonart kojima - 06/04/19
L'acte de clausura del Festival d'Art Montcada a Kojima (Japó) tindrà lloc el diumenge, dia 7 d'abril a partir de les 11 hores, en la seu principal de la ruta d'exposicions: la Residència Casa Nozaki - Museu de la Sal. http://www.nozakike.or.jp
La Residència Nozaki, és un preciós exemple de conservació museïtzada de l'antiga casa aristocràtica de la família Nozaki dedicada a la producció de la Sal a Kojima. Les estances, els obradors, magatzems, annexos, jardins i cases de té, ocupen una àrea total de 9.900 m2, i mantenen tots els seus elements originals, incloent la seva valuosa col-lecció privada.
Aquest any l'exposició d'Art Montcada a la casa Nozaki ha ocupat el pati central entrant per la porta Nagaya-mon amb una gran  instal·lació a l'aire lliure de Tadayuki Tomoi, i dins de la casa, les pintures de Katsuaki Suto i les escultura en bambú de Atsuko Nishimoto en els rebedors Uchi-genkan i Omote-genkan. En el Pavelló Taikadou, s'hi han exposat els dibuixos a tinta de Joan Montcada i les pintures de Marta Montcada, juntament amb les explèndides instal-lacions de Bambú de Atsuko Nishimoto i dels jardiners dedicats en exclusiva a l'arranjament del Jardí durant tot l'any.
En el conjunt del Festival, s'han exposat les obres de Tadayuki Tomoi (escultura instal•lació) Kobayashi Terunao (escultura en granit), Joan Montcada (dibuix i pintura), Raffaele Collu (pintura), Vicenta Nevado (pintura), Nishimoto Atsuko (escultura en bambú), Marta Montcada (Pintura), Katsuaki Suto (Pintura), Tokohara Suto (escultura en ferro), així com la mostra d'antigues ceràmiques Noritake Japoneses.
El Festival Art Montcada 2019 va obrir el passat 23 de febrer coordinat per Ichiro Hirose, amb el lema d'inspiració "Tornada i harmonia a la naturalesa", que ha resultat lligar plenament amb el significat de la nova Era Rei-Wa que comença al Japó el proper 1 de maig de 2019, amb la proclamació dels nous emperadors.
El conjunt de les exposicions han tingut lloc a:
Antiga Residència Nozaki, Taikado i Museu de la Sal
Santuari Yuga (Entrada i sala Nobutai -Teatre) Takada-Tatami-Beri (showroom Flat i showroom Square)
Bue Coffee, exposició permanent en el cafè de la vall de la Cascada i obrador de sal i mel.
Casa Taki recepció-museu de la Colecció Montcada
Galeria Tone-Ne, Okayama (exposició limitada entre els dies 10 i 20 del passat mes de març )
Santoka Hotel Balneari Yuga (exposició fins a finals de la tardor 2019)
 
Com en les altres edicions, el festival ha rebut el suport d'institucions d'Okayama, Tamano, Kurashiki, el Centre Català de Kansai i altres entitats privades, així com dels comerços on s'han exposat obres com ara Motoya (alimentació i moda) i MIikadoya (Restaurant de Sushi) i la sala Kotyae.
 
Durant el Festival s'han celebrat els concerts en l'obertura de les exposicions al pati de la Residència Nozaki, al Santuari Yuga Sala Nobutai Teatre (Kojima) amb 3 sessions diferents, la Sala Kotyae (Okayama) i el Saló Hashimaya (Kurashiki)
 
Amb la participació dels músics vinguts de Mongòlia: Nerugui (Batokin) i Kugurushin (Donbura) presentats per Nishimura Mikiya. Toshio Kishimoto (sakuhachi), Araki Hiroshi (guitarra), Yamamoto Yoshifumi (guitarra), Nakamura Naomi (Contrabaix). Araki Toyohisa (guitarra), Hadame Hiroo (piano), Kawaguchi megumi (soprano), Kawasaki Yasuko (soprano), Ninomiya Sakiko (soprano), Tanaka Ikuko (soprano), Hiyama Takeo (acordió), Nomura Yumiko(violí), Hosotani Kumiko (violoncel).
Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90