FCC-Segell-banner4
Barcelona acull el primer espai pilot a nivell mundial de Learnlife

Notícies

Barcelona acull el primer espai pilot a nivell mundial de Learnlife

bonart barcelona - 14/04/19
on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonartBaner_ProustMarsans_Bonart_360x356
Learnlife, el projecte educatiu que proposa un nou paradigma d’aprenentatge que integra les necessitats reals del mercat laboral en l’educació, obre les portes de Learnlife Barcelona, el seu primer espai pilot d’aprenentatge innovador a escala internacional.

L’objectiu del nou model és apoderar a les persones perquè aprenguin proactivament amb la creació d’un entorn obert, eines innovadores i relacions positives. El paradigma es basa en el desenvolupament i construcció del propòsit personal de cada learner (aprenent), l’experimentació i el compromís de la comunitat. El model ajuda a la comunitat a desenvolupar les competències clau que requereixen les organitzacions d’avui en dia com flexibilitat, capacitat d’adaptació al canvi, creativitat, col·laboració, o cocreació, entre d’altres.

Learnlife prepara pel món professional real, oferint la possibilitat de cocrear els seus projectes d’emprenedoria amb professionals del sector. El paradigma es constitueix d’un univers de 18 elements d’aprenentatge. Aquests elements recullen les millors pràctiques i les 25 metodologies més eficaces de 100 escoles innovadores de tot el món, analitzades i evolucionades pel grup d’experts de Learnlife.

Impulsat per Cristopher Pommerening, Blair MacLaren i Stephen Harris, Learnlife compte amb més de 40 líders internacionals en els àmbits de l’aprenentatge, l’emprenedoria i la innovació. Destaquen, entre d’altres, Alfredo Hernando Calvo, fundador d’Escola21; Kiran Bir Sethi, creadora del Design For Change; Verne Harnish, fundador d’Entrepreneur’s Organization i de Gazzelles; Valerie Hannon, cofundadora d’Innovation Unit i consultora de la OCDE; Jeremy Birk, director executiu de currículum i innovació de Stratford Schools; Ferran Adrià, xef i fundador d’elBulliLab; John Hoffman, CEO de GSMA, i Clair Boonstra, fundadora d’Operation Education i líder global en World Economic Forum.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells