818x68-Bonart-IA

Exposicions

Més dies per gaudir de "Outside the box. 5 anys de Disseny Injuve"

Més dies per gaudir de \
bonart valència - 23/04/19

Outside the box. 5 anys de Disseny Injuve ha estat prorrogada fins al 15 de setembre. Aquesta és una exposició que revisa els darrers 5 anys de disseny emergent a través de les Ajudes Injuve per a la Creació Jove.

Tots els creadors que exposen han estat beneficiaris entre 2013 i 2017 de les Ajudes Injuve per a la Creació Jove en Disseny, pensades des dels seus inicis per estimular i donar suport a projectes de creació emergent i impulsar i reconèixer el talent d'artistes menors de 30 anys.


L'Institut de la Joventut (Injuve), en col·laboració amb el Museu Nacional d'Arts Decoratives, organitza l'exposició Outside the box, revisant els darrers 5 anys de disseny emergent de les Ajudes Injuve per a la Creació Jove, a través dels projectes de 16 creadors beneficiaris en les edicions de 2013 a 2017. la mostra inclou propostes que van des del disseny d'objecte, al de moda, passant per revistes o prototips que s'acosten a la ciència des de noves òptiques, reuneix així un mosaic de productes que proposen una reflexió sobre el disseny actual.

L'exposició s'articula al voltant de tres eixos conceptuals fonamentals: la caixa, el viatge i l'acció d'estar fora de la caixa. La caixa, l'embolcall utilitzat per transportar les obres d'art, es fa visible en aquesta exposició convertint-se en l'intermediari entre l'obra produïda i l'obra exposada. El viatge, com l'acció de desplaçament que suporten les obres i alhora mediador per entendre l'evolució artística dels beneficiaris durant el procés creatiu. Finalment, el fet d'estar "fora de la caixa" com la filosofia i la manera d'exposar l'objecte. Totes les obres es pregunten sobre el perquè del producte, el seu ús i fabricació i per com interactua cada objecte amb el seu entorn o com abordar temes controvertits en l'esfera del polític, social o cultural. Demostren, a més, el seu interès per obrir les portes al desenvolupament de noves idees, tecnologies, materials i tendències en l'entorn del disseny actual. A cada caixa hi haurà un objecte triat pels dissenyadors i els comissaris i un text sobre el projecte.

A l'exposició es presenten els dissenys de: Marta Ayala, Teratoma Productions, María Alonso (Proyecta56), Álex Ortega, Damià López, Marta Ferrer, Paula Currás i Álvaro Carrillo, Ana Arana i Enrique Ventosa, Irene Cano, Fernando Cremades, Elena Àguila i Ana Olmedo (VenidaDevenida), Silvia Fernández, Sheila Pazos, Julia Grunberg i Sofia Montenegro (CalizaCaliza), Déborah López i Lia González.

El comissariat i el disseny d'aquesta mostra són a càrrec de l'estudi d'arquitectura espanyol Enorme Studio, fundat per David Pérez, Carmelo Rodríguez i Rocío Pina i amb seu a Madrid.A la imatge, "Outside the box. 5 anys de Disseny Injuve".
180x180 px Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...