banner-elscatala-817x88px
Artig Gallery presenta les obres dels artistes Claudia Vivero i Gerard Torres Sanmartí

Exposicions

Artig Gallery presenta les obres dels artistes Claudia Vivero i Gerard Torres Sanmartí

bonart barcelona - 27/04/19
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
Artig Gallery, carrer Tuset 10 Entresòl 4 de Barcelona, presenta les obres dels artistes Claudia Vivero i Gerard Torres Sanmartí.

Claudia Vivero. Nascuda a l'Argentina, Claudia és una artista multidisciplinària de projecció internacional, que va començar la seva carrera artística amb un enfocament escultòric, explorant el treball tridimensional amb diversos materials com la fusta i els metalls. La seva intuïció compositiva i el maneig del color han portat a Claudia a un desenvolupament de la seva tècnica molt lligat a la intenció estètica de crear obra agradable als sentits, capaç de modificar l'espai en el qual habita. L'obra de Claudia és un homenatge a la bellesa estètica i una recerca de complaure als sentits de la manera més natural, a través d'una paleta de colors complexa però refinada i una composició perfectament equilibrada.

Gerard Torres és un pintor espanyol amb una afinitat especial pel tracte del color i de la pintura com a matèria física. Al llarg de la seva carrera artística ha desenvolupat diversos estils pictòrics abstractes i ha treballat amb nombrosos materials, sempre destacant la importància tant de la part estètica com conceptual de la producció artística. La seva contínua formació en les millors institucions i gran nombre d'exposicions internacionals li ha permès a Gerard elaborar una carrera sòlida en la qual els seus diferents línies de treball han estat paral·lelament explorades.

Artig Gallery presenta "Landscapes" una sèrie de pintures de tècnica mixta en què l'artista medita sobre el sentit de l'error i dels materials rebutjats en la pràctica pictòrica. A través del color i de la superposició d'elements, Gerard classifica i re-utilitza els residus o detritus pictòrics formant així un inevitable paisatge. Amb la qual cosa, l'artista part dels seus antics quadres per crear amb ells noves i acolorides aproximacions a una pràctica pictòrica més conscient i familiar amb el procés artístic i la seva causa-conseqüència.

A la imatge, instal·lació de Claudia Vivero.

Et poden
Interessar
...

817x68