FCC-Segell-banner4
Dia i Nit dels Museus al Macba

Notícies

Dia i Nit dels Museus al Macba

bonart barcelona - 09/05/19
BONART-180x180-Cervellson-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
El dissabte 18 de maig de 2019 coincideixen dues ocasions especials del calendari cultural: el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus. Per aquest motiu, el Macba oferirà una jornada de portes obertes amb horari especial de 10 del matí a 1 de la nit i un programa d'activitats variat i per a tothom. També venda especial de llibres al Macba Store Laie.  Macba Books, Dissabte de 10 a 1 h i diumenge de 10 h a 15 h.

11-13 h. La gran revetlla: La muntanya lúdica. El retorn.
Celebració del final de la temporada del programa familiar amb una proposta de taller a càrrec de l’artista Cristina Fraser.* Adreçat a famílies amb nens i nenes a partir de 6 anys i a tothom que vingui disposat a passar-s’ho bé.

18-21 h. Parlem de Col·lecció Macba
Visita comentada a l'exposició Un segle breu. Col·lecció Macba amb Julia Ramírez Blanco, Víctor Ramírez i Lior Zalis, investigadors.

19h / 21.30h Christian Marclay. Composicions. Performances (info. ampliada/ fotos a doc adjunt)
Al llarg de la Nit dels Museus s’interpretaran dues de les partitures gràfiques de Christian Marclay. Els intèrprets seran el mateix Marclay i la vocalista Shelley Hirsch, que ha col·laborat regularment amb l’artista durant els últims trenta anys.

19.00 h Zoom Zoom (2007- en procés), a càrrec de Christian Marclay i Shelley Hirsch. Durada aprox. 30 min.
21.30 h Manga Scroll (2010), a càrrec de Shelley Hirsch. Durada aprox. 30 min.

Lloc: Capella Macba. Gratuït. Aforament limitat, accés per ordre d'arribada.

20 h. Presentació del projecte i publicació Autoeditoras: hacemos femzines!
Autoeditoras: hacemos femzines va néixer a Ciutat de Mèxic el 2014 de la mà de «Yo, la peor de Todas» Iurhi Peña i Gelen Jeleton amb l’objectiu de crear lligams entre autoeditores de Mèxic, Llatinoamèrica i Espanya. Per a la presentació comptarem amb la presència física o digital de Iurhi Peña i Frosh Samo, editores de Beibi Creyzi (microeditorial de gràfica feminista-queer i taller de riso de Ciutat de Mèxic) i editores de la publicació prevista per al maig o juny sobre Autoeditoras: hacemos femzines!

A la imatge, "La gran revetlla: La muntanya lúdica. El retorn".

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-