M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Eva Blanch exposa a N2 Galeria

Notícies

Eva Blanch exposa a N2 Galeria

bonart barcelona - 09/05/19
La-Galeria-201602-recurs180x180-1
N2 Galeria, carrer Enric Granados 61 de Barcelona, presenta la mostra Aquaparks d'Eva Blanch va estudiar fotografia i disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona i en la Parsons School of Design de Nova York. Va cursar tres anys de Psicologia en la Universitat Autònoma. Ha treballat com a dissenyadora gràfica i Directora d’Art en revistes i estudis de disseny editorial i web. En els últims anys ha compaginat la seva carrera com a artista visual amb l’escriptura. Ha publicat tres novel·les, l’última, Ahora que te vas (Tusquets Editores, 2019).

Amb l’exposició Collages en la Galeria Ignacio Lassaletta (2016), es va fer pública la seva faceta com a artista plàstica.

Sobre aquesta Exposició. Aquaparks és una sèrie de fotogra- fies preses durant quatre estius en diferents aquaparks d’Espanya i intervingudes posteriorment amb acrílic. L’aigua és un tema recurrent en l’obra de l’artista. En aquesta ocasió centra la mirada en l’aigua com a joc, com a eina per a la diversió, com a mitjà a través del qual es deslliguen les emocions i es fa patent l’alegria de viure... Captura aquests instants i els allibera de la seva quali- tat testimonial amb la intervenció pictòrica. Les particulars estructures i artefactes complemen- taris creats per a un parc d’aquestes característiques també atreuen l’artista. Les formes i colors constitueixen un món paral·lel al de les figures humanes, de gran plasticitat.

En paraules de l’artista: “Amb els meus projectes fotogràfics i collages he ini- ciat una nova etapa professional que no concebo com un principi, sinó com un procés natural al qual m’arrossega la meva vocació per la imatge. És el resultat d’anys dedicada al disseny gràfic, a la meva passió per la fotografia i les arts plàstiques. La necessitat de comunicar emocions és el primer impuls que em porta a crear”.

A la imatge, "Aquaparks" d'Eva Blanch.Et poden
Interessar
...