FCC-Segell-banner4
Arriba l\'Art Fair Costa Brava

Certàmens

Arriba l'Art Fair Costa Brava

bonart castelló d'empúries - 21/05/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_Esteva_Bonart_360x356
Arriba Art Fair Costa Brava, 1º Festival d’arts a Empuriabrava.

L'associació cultural Desat'art de Figueres i la direcció de l'hotel Castell Blanc d'Empuriabrava organitzen aquest gran Festival de les arts els dies 12,13,14 de juliol 2019.

Serà un festival amb moltes disciplines del món de l'art. També una fira d'art que hi participaran 40 artistes de tota Europa. Una bona causa de solidaritat pels malalts de càncer.

Art Fair Costa Brava tindrà moltes varietats artístiques com: art pictòric, escultura, fotografia, dansa, teatre, música en viu i diferents desfilades d'art de perruqueria i de moda actual.

Tot es farà a l'hotel Castell Blanc aprofitant tots els racons d'aquesta instal·lació hotelera. Dins de l'hotel hi estarà instal·lat 35 panells per mostrar l'art  d'artistes europeus seleccionats. Fora de l'hotel a la piscina i els seus voltant s'instal·laran escultures de molts estils d'escultors de l'associació organitzadora, al costat  de la piscina hi haurà una passarel·la per les desfilades i unes 14 parades d'artesania selecte pels visitants.

Tot un plegat d'arts per donar un bon nom en aquest primer Festival a la costa brava.

L'hotel on és farà Art Fair Costa Brava és una masia del segle XVII reformada per ser un hotel acollidor.

La part solidària l'obrirà l'actor Paco Moreno per la Fundació Oncolliga de Girona.

La direcció del hotel cedeix la seva piscina per aquesta acte solidari, és convidarà a la gent a venir i fer-se un bany i donaran un incentiu de 3 euros per Oncolliga. També hi haurà un refresc per les persones que vinguin i es banyin pels malalts de càncer.

A la imatge, hotel Castell Blanc d'Empuriabrava.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura