BannerFCC_Bonart
Ivone Denetesano exposa a la Sala Merit Gran Hotel Victoria

Exposicions

Ivone Denetesano exposa a la Sala Merit Gran Hotel Victoria

bonart còrdova (argentina) - 21/05/19
Nial nou-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2

La Sala Merit Gran Hotel Victoria, a Còrdova, Argentina, presenta del 4 de juny al 27 de juliol la mostra individual d'Ivone Denetesano va néixer a Vila, província de Santa Fe, però la seva formació universitària la va realitzar a Còrdova, Argentina. En aquesta ciutat es va graduar com a Llicenciada en Ciències Químiques i anys després es va graduar en la Llicenciatura en Gravat les dues carreres de la UNC. Ha completat la seva formació acadèmica amb Seminaris i Tallers sobre Fotografia i curadoria.


Actualment dedica per complet el seu temps al dictat de Cursos d'Història de l'Art i de la producció artística. En el terreny de la producció artística, ha utilitzat la fotografia com a llenguatge discursiu i ha investigat els vincles entre aquesta i el gravat. Ha participat en nombroses mostres col·lectives i individuals des de 2006.

Va obtenir el Gran Premi de Gravat en 2009 per la seva obra "Dones de Pedra I" a la mostra coordinada per la Secretaria d'Afers Acadèmics-Oficina de Graduats de la Univ. Nac. De Còrdova i el 1r Premi en el Concurs sobre Paisatge en el art Contemporani de la Fundació Confins. (2015).
En 2016 va ser convidada a presentar la seva obra El Viatge de la Memòria al Museu de la Fotografia de la Ciutat de Rafaela en el marc del Festival de la Llum, Plataforma Nacional i internacional d'artistes que utilitzen la fotografia com a eina d'expressió. La seva obra integra col·leccions privades de Còrdova, la resta del país i l'exterior.

El Viatge de la Memòria: "Considerant que la fotografia opera com a àncora dels records per evocar llocs o persones, he pres" fotografies d'altres "per construir paisatges que jeuen en el meu interior i neixen desdibuixats per les trampes que em tendeix la inexactitud de la memòria. Utilitzant la idea de Píxel com a unitat primària de la imatge digital, estableixo un diàleg entre passat i present, usant papers fotogràfics en vies d'extinció. "A la imatge, obra d'Ivone Denetesano.

Et poden
Interessar
...